Gå til innhold
  • Bli medlem

Vandrerjenten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vandrerjenten

  1. Godt å vite jeg ikke er alene om å ha nattaktiv hund med utforskertrang Dere som har prøvd jordskruer, hvordan fungerer den på høyfjellet med litt tynt jordsmonn? Selvfølgelig er det mest koselig med bisken i innerteltet, men det kan bli litt varmt midt på sommeren..

  2. Etter mange tråder her inne (hund i hytte/ skutt hund/ div. vask og allergitråder osv..) har jeg forstått det slik at mange frilufts- og hundefolk overnatter i telt. Jeg liker godt å sove i telt, og velger ofte telt når bisken også skal få bli med.

    Noen ganger ligger hunden i innerteltet andre ganger i "ytterteltet" avhengig av vær og vind.

     

    Det jeg lurer på er hvordan dere tjorer bisken når du tar kvelden, eller ligger den "løs" i forteltet? Har tatt bisken min i å prøve og krype under teltduken ett par ganger. Til nå har jeg pleid å feste kobbelet i hoftebelte på sekken, men man blir jo litt bekymret for at han skal klare å stikke av likevel.. Har vurdert jordskrue.. Er det noen andre hundefolk som vil dele erfaringer hvordan dere tjorer hunden om natten i teltet?

  3. Jeg har ett Akto, og har rikelig med plass til både meg og gråhunden min i innerteltet. Med hunden i innerteltet ligger oppakningen i ytterteltet, eller motsatt litt avhengig av vær og sesong.. Er superfornøyd med Aktoen, det er lett (1, 6 kg kompl.), romslig og robust. Anbefales:-)

  4. Jeg har lettet etter en slik, nesten, klokke som TS etterlyser i over ett år nå.. Det er veldig lett å gå seg vill i alle de forskjellige merkene og funksjonene og modellene.. I og med at puls ikke er så viktig for meg så lurer jeg litt på en Casio Pro Trek, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg...

     

    Det er vist nærmest umulig å finne den ultimate klokken, som i tillegg ser litt ok ut, og passer på ett jentehåndledd.....;-)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.