Gå til innhold
  • Bli medlem

Vandrerjenten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vandrerjenten

  1. Godt å vite jeg ikke er alene om å ha nattaktiv hund med utforskertrang Dere som har prøvd jordskruer, hvordan fungerer den på høyfjellet med litt tynt jordsmonn? Selvfølgelig er det mest koselig med bisken i innerteltet, men det kan bli litt varmt midt på sommeren..
  2. Etter mange tråder her inne (hund i hytte/ skutt hund/ div. vask og allergitråder osv..) har jeg forstått det slik at mange frilufts- og hundefolk overnatter i telt. Jeg liker godt å sove i telt, og velger ofte telt når bisken også skal få bli med. Noen ganger ligger hunden i innerteltet andre ganger i "ytterteltet" avhengig av vær og vind. Det jeg lurer på er hvordan dere tjorer bisken når du tar kvelden, eller ligger den "løs" i forteltet? Har tatt bisken min i å prøve og krype under teltduken ett par ganger. Til nå har jeg pleid å feste kobbelet i hoftebelte på sekken, men man blir jo litt bekymret for at han skal klare å stikke av likevel.. Har vurdert jordskrue.. Er det noen andre hundefolk som vil dele erfaringer hvordan dere tjorer hunden om natten i teltet?
  3. Jeg har ett Akto, og har rikelig med plass til både meg og gråhunden min i innerteltet. Med hunden i innerteltet ligger oppakningen i ytterteltet, eller motsatt litt avhengig av vær og sesong.. Er superfornøyd med Aktoen, det er lett (1, 6 kg kompl.), romslig og robust. Anbefales:-)
  4. Jeg har lettet etter en slik, nesten, klokke som TS etterlyser i over ett år nå.. Det er veldig lett å gå seg vill i alle de forskjellige merkene og funksjonene og modellene.. I og med at puls ikke er så viktig for meg så lurer jeg litt på en Casio Pro Trek, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg... Det er vist nærmest umulig å finne den ultimate klokken, som i tillegg ser litt ok ut, og passer på ett jentehåndledd.....
  5. Jeg har en Gregory Deva 85 som jeg er superfornøyd med. Jeg har bært både tungt og langt med denne sekken, og det er den beste sekken jeg har brukt. Ser de har sekken i 70 l også (68 l i str xs) på tilbud på sportsnett.. Der har du en knallsekk til en god pris
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.