Gå til innhold
  • Bli medlem

ThomasSolenes

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ThomasSolenes

  1. Hei! lurer på om noen har en side der det står hva diverse "symboler" på tegnet topo i klatreførere betyr? eller om noen har en godt beskrevet topo av en rute med det meste? Bildet er kun ett eksempel hentet fra nettet.
  2. Det blir litt drøyt, vis en person henger igjen slyner på ett prosjekt (som ikke er lukket) så må alle som vil på den ruten få låne de uten å måtte spørre... har hvertfall ingenting i mot at folk låner mine prosjekt slynger..
  3. når man er å klatrer sport (spesielt hard sport) så henger det ofte i slynker på boltene for det er ett prosjekt til noen. man kan gjerne låne de eller ta de ned Å HENGE de på nederste bolt vis de ser dårlige ut.
  4. du burde absolutt ikke kjøpe agresive sko til å starte med! de skal heller ikke være vonde som første sko, da vil sko ha generel liten funsjon. du burde ha noen gode sko som er helt flade som f.eks. Evolv Defy eller Mard Rock Drifter. å de skal ikke være trange i starten, det er noe du tilpasser senere når du begynner å klatre hardere.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.