Gå til innhold
  • Bli medlem

Geitekilling

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Geitekilling

  1. Takker for alle innspill. Sekken er kjøpt og det ble dem store nevnt i HI. Mannen er fornøyd, sekken er god på ryggen med litt vekt oppi, så da er jeg fornøyd. 45-litersen var fullstappet i helga da han bar mat og skifte for en annen familie også. Kommer nok til å gå en del med denne familien framover, så trengte et større alternativ. Som poengtert så trenger den ikke fullstappes. Satser på at sekken blir en god følgesvenn.
  2. Hvis de går ut litt så tror jeg at det blir str 38. Takk for innspill.
  3. Har en gammel sekk fra speideren på 45l som er tatt i bruk etter mange års lagring. Mannen synes denne er for liten, og vil kjøpe en Bergans Trollhetta 95l. Skal hovedsakelig brukes til dagsturer gjennom hele året med utstyr for 2 voksne og 1 barn (kommer nok flere etter hvert). Jeg kommer til å bære barnet på ryggen, det blir altså kun han som bærer sekk. Han vil ha stor sekk for å kunne ta med seg litt ved for å brenne bål. Spm mitt er, er det for stort å kjøpe 95l kun for dagsturer? Hva er fordelen med en mindre sekk, bortsett fra at man blir mindre fristet til å ta med mer?
  4. Takker for svar! Har prøvd den og synes Skarven var behagelig på foten. Er mest usikker på hvilken størrelse jeg bør gå for.
  5. Hei! Jeg er ny på forum, og dette er mitt første innlegg. Vi har nettopp kjøpt hytte på fjellet til helårsbruk, og må gå til innkjøp av diverse utstyr. Har vært i butikk og blitt anbefalt to forskjellige fjellsko, Alfa Walking Queen og Crispi Skarven. Sistnevnte var mest behagelig på foten. Noen som har erfaringer med denne? Er det eventuelt andre typer jeg bør prøve? Jeg er også usikker på hvilken størrelse jeg bør velge. Bruker str 38 til vanlig, og ble anbefalt å gå opp en størrelse da beina kan hovne opp. Fikk en finger bak hælen med tynne sokker i str 38. Str 39 kjentes store ut. Bør jeg likevel gå for den største størrelsen? Skoene skal hovedsakelig bli brukt til dagsturer med små barn, altså ingen lange utflukter. Håper på svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.