Gå til innhold
  • Bli medlem

Theis

Aktiv medlem
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Theis

  • Bursdag 29. mai 1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kan ikke finne Ajungilak Sphere Spring på Fjellsport nå. De har en rekke andre modeller, men ikke den. Kan være meg som er helt på bærtur. Har du en direkte link?
  2. Vet du hvor lang leveringstid de har til Norge? Noen andre som har handla med dem? Edit: Vet du hva jeg må betale i moms+frakt?
  3. Hei FF! Jeg har en Bergans sovepose som jeg plukket opp på tilbud for 250kr. Den veier 1350g og jeg er på jakt etter noe lettere. Har sett litt rundt og har funnet noen som ser veldig bra ut, men prisen på de er så vanvittig høy. Det jeg lurer på er om det faktisk finnes lette soveposer (500-600 gram?) som ikke koster skjorta. Jeg ønsker meg en pose som kan brukes i hvertfall gjennom 3 årstider (komfort temp på rundt 0 grader hadde vært optimalt for min del vil jeg si) og kanskje på vinteren med en tynn silkepose på innsiden. Har ikke lyst til å betale mer enn 2000 kr. Noen som har forslag? Bruker Therm-A-Rest Neoair Xlite liggeunderlag.
  4. Hei fjellforum. Jeg har behov for en ny sekk som skal brukes til toppturer, skikjøring og kanskje noe klatring. Jeg har en rekke krav til sekken, og jeg finner få sekker som passer disse kravene. Kanskje noen av dere har eller har hørt om det jeg ser etter. Krav til sekken: - Volum 30-50 liter - Mulighet for drikkesystem - Festemuligheter for ski/snowboard - Isøksfeste - Feste/rom til spade og søkestang Veldig positivt om sekken også har lommer på hoftebeltet. Sekken burde være så lett som mulig, men trenger også noe avstivning i ryggen. Med tanke på klatring er det positivt om hoftebeltet kan fjernes også. Takk på forhånd for alle forslag og erfaringer.
  5. Theis

    Dunjakke

    Har sett på denne ja, men er litt dumt at den ikke kan komprimeres mer.
  6. Theis

    Dunjakke

    Hei, jeg sitter og ser på noen av Bergans sine dunjakker og lurer på hva dere syntes om disse. Bruker dere de eller er det andre merker som er bedre? Det viktigste for meg er at jeg kan pakke den ned og at den blir så liten som mulig. Den skal være med i sekken på fjellet og på skiturer når det er kaldt vær. Takk for forslag og tips
  7. Takker igjen for svar. Da blir det nok billigst å bruke CDON
  8. Takk for svar. Er det stor forskjell på kvaliteten på disse to? Kommer titan rammen i svart?
  9. Henter frem denne posten igjen og lurer på hvor dere har kjøpt klokker. Har tenkt å kjøpe Casio Pro Trek PRW5100 -1. Prisen i Norge er 4900 NOK men jeg ser på Casio sine sider at den koster 480 USD. Hvor mye må jeg regne i frakt/toll? Lønner det seg å kjøpe klokker som dette fra utlandet? Takk på forhånd!
  10. Takk for lista. Er det noen andre ting du ikke har med pga. turkameraten har det med så hadde det vært konge om du sa ifra om det også )
  11. Hei FF! Vi er to stykker som skal gå over Hardangervidda i sommer. Den planlagte ruten starter i Finse og ender opp i Haukeli. (EDIT: Dette er ikke helt bestemt enda, så hvis du har forslag til andre ruter så tas de imot med takk!) Jeg vil gjerne høre om hva dere andre som kanskje har gått over Hardangervidda eller andre stedet på fjellet har pakket med dere? Det er som sagt sommerstider og vil pakke så lett som mulig. Hva er det absolutt nødvendige, hva er greit å ha og hva er den ene tingen som setter prikken over i'en? Hadde også vært greit å høre om hva dere syntes om sekkvalg. Jeg har en 95L Bergans sekk (usikker på modell) men lurer egentlig på om denne er litt for stor for sommerstider. Vi har ikke planer om å kun sove på hytter. Det blir kanske en natt eller to på hytter, men vi baserer oss på at vi skal sove i telt hele turen. Takk på forhånd for alle svar. Theis
  12. Det er kun de tingene som er spesifisert i posten som er aktuelle. Beklager veldig seint svar, men har ikke fått med meg at det var så mange svar i posten.
  13. Ja, jeg tenkte litt på det med å sove med ett sett ullundertøy i posen. Kan vel spare meg for en del vekt og penger, men jeg mer lyst til å åpne posen litt om det blir for varmt enn å ligge å fryse om nettene, så er ikke helt sikker. Hvordan fjellduk er det du bruker? Takk for svar. Tar gjerne imot flere erfaringer og tips til hva jeg burde velge.
  14. Ut i fra kommentarene over så skjønner jeg at det er lurt å ha med meg en leatherman i sekken til reparasjoner og lignende, men kanskje en kniv i tillegg med tanke på at bladet på leathermankniven ikke er så stort. Da er mitt neste spørsmål - hvordan størrelse på leathermanen er det lurt å ha eller verdt å ta med. Jeg regner med at jo større den blir jo mer utstyr får du og da også mer unødvendig utstyr. Hadde jo vært veldig greit å ha noe utstyr som kan brukes til å skru på skia med i hvertfall. Hva er den dingsen på din leatherman som har vært mest nyttig for deg? Takker for alle svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.