Gå til innhold
  • Bli medlem

Lofotbritt

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lofotbritt

  1. Noen har fortalt meg at de beste reinskinnene er skinn av dyr som er slakta på høsten og som er garva og tørka. I dise skinnene har ikke larver spist seg inn og de røyter ikke så mye. Noen synspunkter på dette?
  2. Jeg har en del kontakt med instanser innen helse - og omsorgssektoren som ønsker å ta med brukere ut på tur mye mer enn det som skjer i dag. Disse brukerne har imidlertid sjelden utstyr, og da må man søke sosialtjenesten om penger til å kjøpe det som trengs. I de fleste tilfeller er tilskuddet svært begrenset, og skal man gå på en ordinær sportsbutikk forsvinner pengene raskt. Da hadde det vært kjekt å ha en nettbutikk som solgte fornuftig friluftsutstyr beregnet for "hvermannsen" til en fornuftig pris. Vi snakker om mennesker som skal lære å være ute i naturen og da er det selvsagt viktig at klærne er behagelige og at de fungerer som de skal. Da snakker vi jo om en viss grad av kvalitet, samtidig som vi ikke snakker om utstyr som skal fungere i ekstremvær. Med andre ord: Jeg ønsker meg en nettbutikk som selger friluftsklær med god kvalitet til en fornuftig pris!
  3. Jeg har allerede et 16-manns lagstelt med ovn av den typen linken i innlegget ditt viser. Har ikke fått Bamse-lavvoen ennå, og er derfor usikker på om jeg kan bruke ovnen som tilhører lagsteltet til den nye Frisport-lavvoen. Noen andre som vet noe om det?
  4. Folk har jo så mye rart liggende og slenge............... Jeg er på jakt etter en Frisport lavvo-ovn av typen Krylling. Jeg trenger den store typen. Noen som har lyst til å få litt mer plass i garasjen?
  5. Sommeren har kommet til Lofoten, og på tur i fjellet i går ble jeg minnet på at fjellskoene mine er forferdelig varme og tette. Jeg er avhengig av god støtte for ankel-leddet, men det bør vel ikke bety at skoene skal være så tette? Noen som har funnet fjellsko som "puster" / "har god ventilasjon" ?
  6. Er det noen som kjenner Reisalavvu fra Nortro - eventuelt andre produkter fra dette firmaet? Er på jakt etter lavvu som kan stå ute i vær og vind og som tåler å bli flyttet med jevne mellomrom. Den skal romme 12 - 15 sovende mennesker. Noen som har noen gode innspill? lofotbritt
  7. Skal si dette var et engasjerende tema! Aldri påsketur - eller skitur generellt - uten appelsin! Ja det blir klissete , men enten vasker man henda i snøen eller så benytter man den lille våtservietten som man lett kan stikke i lomma på sekken. Jeg forutsetter at alle tar med både appelsinskall og rester av våtserviett tilbake til siviliasjonen. Jeg gleder meg voldsomt til lukta av appelsin og lukta av kaffebål og nykokt kaffe i deilig påskesol! God tur til dere alle!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.