Jump to content

Dkarlsen

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About Dkarlsen

Dkarlsen's Achievements

 1. Hei Jeg skal kjøpe meg et nytt telt som jeg planlegger og bruke mest i vår-sommer-høst tiden, men vil også ha muligheten til å bruke det om vinteren. Jeg ser ikke for meg så veldig mye bruk på vinterstid på selve snaufjellet så jeg tror ikke jeg trenger et direkte x-strem telt. Det som også er viktig for meg er at jeg kan bruke primusen min (optimus multifuel) til varming, matlaging og kaffekoking på en trygg og lettvint måte. Jeg er kommet over dette Bergans teltet som er relativt lett, grei plass og kjempe snill pris på. Er det noen som har noe erfaring med dette teltet eller vet om noe tilsvarende eller bedre i samme prisklasse? Fant det til 2399,- på sportsdeal.no Mvh. Dani
 2. hehe... Selvfølgelig... ulmebrenning uten nok oksygen gir CO... Får si den er fryktelig for de som finner deg 14 dager etterpå!
 3. Hei Takk for svarene! Hørte noen sa at man ikke under noen omstendigheter må fyre med grillkull, men det er vel ikke noe problem å bruke en engangsgrill til matlaging hvis man har døren litt på gløtt og ikke går til sengs? Har blitt skremt litt med "den-fryktelige-CO2-døden"
 4. Ja, man skulle jo tro det.. Er vel egentlig kanskje bare og prøve seg frem med sunt vett, men skulle det jo være noen "idiot-tips" hadde de jo vært kjekk å få!
 5. Dkarlsen

  Fyring i lavvo

  Hei Jeg har nettopp bestilt meg en Venor kombi 4 - 6 manns lavvo med bunn, som jeg håper å kan ha nytte av mer eller mindre hele året. Dette med overnatting i lavvo er jo helt nytt for meg/oss og jeg må ærlig innrømme at jeg er noe paranoid med tanke på bål / grilling om høst og vinterstid når det er nødvendig med litt varme og matlaging inne. Tenker på sikkerhet først og fremst. Det er vel slik at man ikke fyrer på et lite koselig bål og legger seg til og sove når det begynner og brenne ut?(!) Det jeg tenker på er hvor stor fare er det ved (I våken tilstand) å bruke bål eller feks. engangsgrill i en lavvo? Og da spesielt vinterstid hvor man må holde litt på varmen? Finnes det noen skikkelig guide til overnatting-med bål-om vinteren for dummies der ute?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy