Gå til innhold
  • Bli medlem

TNO70

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om TNO70

  1. Litt rart spørsmål kanskje, men jeg skal på langtur neste år og har kjøpt inn Alfa Gaiter støvler. Jeg har ikke muligheten til å gå mye i fjellet på ski, men har selvfølgelig mulighet til i preppa løyper nær der jeg bor. Spørsmålet er vel egentlig om det går an å gå inn støvlene ved rett og slett gå spaserturer med de på grusveier og slikt terreng?
  2. Nei, det var bare for å prøve. Jeg ringte Åsnes og de var forbauset over at det ikke var smørelomme på skia. Jeg skulle ta kontakt på nyåret, for da var det flere på jobb. Uten smørelomma blir det for høyt under skien og glien blir borte sa de. Det står også på nettsidene deres.
  3. Veier 90 kg. Trekker pulk, sjeldent tung ryggsekk. Takker for gode tips. Skal prøve smørelommetrikset
  4. i følge Åsnes skal det holde med 201 til meg
  5. Det lugga bare på grunn av fellene. Som sagt var fellene helt nye. Tok av papiret og limte de på. Prøvde å gå litt, men håpløst mye motstand. Det stoppa opp i nedoverbakkene og holdt på å tryne da det lugga. Tenker kanskje det blir bedre glid etterhvert de blir slitt? Glider på fellene kunne kanskje vært noe?!
  6. Jeg har i dag for første gang prøvd mine Amundsen ski på tur. Skia skal primært brukes på fjellet, men måtte bare prøve de. Gikk i dag i preppa løyper i kupert terreng. Skia er forøvrig 201 cm lange, jeg er ca. 182 cm. Jeg har lest mye at man lar kortfellene stå på hele tiden, men jeg satte først på kortfellene 35mm etter en stund. Jeg synes det lugga så jævlig at det ga jeg opp etter hvert. Fikk ingen gli hverken bortover eller nedover. Oppover satt det bra selvfølgelig. Kan nevne at kortfellen rakk til rett bak hælen. Er dette normalt? Har prøvd å lese litt på forumet, og noen nevner å kutte fellen litt i lengden? Det står på beskrivelsen på skia at det skal være en markert smørelomme? Jeg kan ikke se dette på skia. Hvor er denne smørelomma? Etter min erfaring med fellene i dag var de ubrukelige bortover og oppover i preparerte løyper. Ønsker da primært å bruke smørning og sette på fellene etter behov når det går bratt oppover. Noen erfaringer andre kan dele? Thomas
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.