Gå til innhold
  • Bli medlem

Koda

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Koda

  1. hadde jeg skulle tatt med min Border Collie(inne hund) på vinter tur hadde jeg hatt med et dekken til han som han hadde hatt på seg når han sover. I mitt hodet så handler det litt om at hunder (og mennesker) må få restituert seg ordentlig når de sover og det klarer man ikke når kan ligger å fryser. Skader kommer ofte når man ikke har fått restituert seg ordentlig og man er sliten.

    • Liker 1
  2. Veldig aktuell og bra tråd!

    Det er ikke bare posen i seg selv som er greia. Det er hele pakka. Du kan kjøpe toppmodellen til Helsport, Nanok eller Bergans men har du et liggeunderlag fra Europris så fryser du uansett. Du bør også ha en liner. Og et eget sett med klær til bruk i posen. 2 poser som flere har nevnt her kan også være grom trikset.

    Etter flere år med dårlige og bra erfaringer har jeg kommet frem til følgende vinteroppsett som passer for mitt bruk:

    Pose: Nanok performance -30. veier 1750 g, liten å pakke.Solid. sov godt i -25. billig; 2500,-

    Liner: STS Extreme liner m/stretch. Denne er relativt dyr, ca 500 kr. Den er verdt vær eneste krone og den kan fåes billig på div nettsteder.

    Underlag: Exped 7LW og Bamse Extreme.

    Reinskinn er også en bra investering til vinterturer.

    Sliter litt med teltet på vinterturene mine, men det kan jeg legge inn i en annen tråd.

    Mvh. Kai

    Helt enig i det med å ha ordentlig isolering under seg også. Selv bruker jeg "Bamse" liggeunderlag og så reinskinn på vinteren. Og hvis jeg har ordentlig god plass så slår jeg til med exped også. Da ligger jeg som en prinsesse :D Men kunne virkelig ikke tenkt tanken på å dra på (vinter)tur uten reinskinn og et "vanlig" liggeunderlag.

    • Liker 1
  3. Lag pinnebrød deig og ta med sukker og kanel. når du skal steke pinnebrødet så klapper du et først flatt har i sukker og kanel og "lukker" deigen før du surrer det rundt pinnen. og vips så har du deilige nystekte kanelsnurrer :D

    Ta med laks, poteter, gulrøtter, folie og la det ligge i glørne til det blir ferdig :) til dessert så har du med forskjellig frukt som er kuttet opp i biter og lagt i sukker som du tilbereder på samme måten som laksen. For få den lille ekstra touchen så ambefaler jeg rømme til laksen og vaniljekesam til frukten.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.