Gå til innhold
  • Bli medlem

Koda

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Koda

  1. Min mor har den sekken du foreslår i start innlegget, og hun er veldig fornøyd. Moren min er også en liten dame og den sekken sitter godt på ryggen hennes. Kan anbefale å ta en tur innom Platou (enten den i Fjøsanger eller den i byen) for å få hjelp, der en de veldig flink og profesjonell.
  2. Hei Jeg ønsker å kjøpe turkart for en Norge på langs tur.
  3. Har den fra Marmot og må ha en tynn sovepose inni for at det skal bli bra på vinteren. Men kan anbefale deg den expeden, den er helt rå! føler jeg ligger som en dronning når jeg har den med, ikke veier den så himla mye heller. lykke til med valget:)
  4. hadde jeg skulle tatt med min Border Collie(inne hund) på vinter tur hadde jeg hatt med et dekken til han som han hadde hatt på seg når han sover. I mitt hodet så handler det litt om at hunder (og mennesker) må få restituert seg ordentlig når de sover og det klarer man ikke når kan ligger å fryser. Skader kommer ofte når man ikke har fått restituert seg ordentlig og man er sliten.
  5. Helt enig i det med å ha ordentlig isolering under seg også. Selv bruker jeg "Bamse" liggeunderlag og så reinskinn på vinteren. Og hvis jeg har ordentlig god plass så slår jeg til med exped også. Da ligger jeg som en prinsesse Men kunne virkelig ikke tenkt tanken på å dra på (vinter)tur uten reinskinn og et "vanlig" liggeunderlag.
  6. Jeg kan anbefale Non-stopp combined sele. Den kan du bruke til snørekjøring og til å dra pulk. Er selv veldig fornøyd med selen, den er litt stiv i prisen men den sitter veldig godt på hunden og den går også ann å regulere litt. har også en sele fra seleverkstedet men den syntes jeg er for lite polstring på, og hunden får ganagsår av den. http://www.hundeutstyr.no/nonstopp-combined-kombi-trekksele-p-486.html
  7. Lag pinnebrød deig og ta med sukker og kanel. når du skal steke pinnebrødet så klapper du et først flatt har i sukker og kanel og "lukker" deigen før du surrer det rundt pinnen. og vips så har du deilige nystekte kanelsnurrer Ta med laks, poteter, gulrøtter, folie og la det ligge i glørne til det blir ferdig til dessert så har du med forskjellig frukt som er kuttet opp i biter og lagt i sukker som du tilbereder på samme måten som laksen. For få den lille ekstra touchen så ambefaler jeg rømme til laksen og vaniljekesam til frukten.
  8. Jeg er jente og fryser lett på tur, men når jeg begynte å bruke to soveposer inni hverandre så holder jeg meg varm bruker dun poser, en vinter og en sommer. Funket veldig bra i -20 grader
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.