Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellguri

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fjellguri

  1. Det er fint å få se denne siden også.. Hvis dette representerer flesteparten av muslimer i Norge/England er det jo absolutt ingen grunn til bekymring.. Men når syriere begynner å sette fyr på ambassadene, tenker jeg bare: "Hallo.... hva feiler dem? er de hjernedøde?".. Og, ja, brenning av norsk flagg... Klart jeg forstår muslimene at de blir krenket av de bildene. Muhammed skal jo ikke avbildes.. Men det norske flagget skal heller ikke brennes.. sorry, ass.. Like gale, begge deler, sier jeg.. Og ambassader skal i hvert fall ikke brennes!
  2. Det blir visst et innlegg fra meg igjen gitt.. I forrige innlegg var jeg for innvandrere i fjellet Nå handler debatten mer om islam "mot" resten av verden.. Problemet er vel det at islam er en religion som vokser med stormskritt.. og jeg personlig er litt engstelig for akkurat dette her, det må ærlig inrømmes. Det virker som en helt annen levestil, og det ser jo faktisk ut som om kvinner lever i fengsel i den religionen.. Det er kanskje på tide å lese Koranen folkens! og lære arabisk!! Når man snakker om at kulturer påvirker hverandre er det kanskje slik man "bør" bli påvirket... lære et nytt språk.. da skjønner man mer hva de snakker om, og kanskje man... kan unngå konflikter?.. Men, ja, altså... brenning av norske og danske flagg... de snakker om at de blir fornærmet over disse blasfemiske tegningene, og det kan jeg jo forstå, men jeg blir faktisk fornærmet av at de brenner våre flagg!... det er like gale det!... det å ikke skjære alle muslimer over en kam, eller hva man nå sier på norsk... ja, jeg håper at det er bare ekstremistene som er såpass sinte.. jeg kjenner ikke så mange muslimer...
  3. "Takket være" Dagbladet har nok dette forumet fått en del nye medlemmer i løpet av kort tid.. Meg inkludert.. men slapp av, snart kan dere diskutere norsk natur og turgåing i fred.. måtte bare skrive et innlegg.. Alt er smak og behag.. Noen liker norske tradisjoner som stavkirker, bunader og brunost.. ... Andre (som meg) foretrekker sushi, salsa, og sigøynerstil (men jeg liker å slappe av på fjellet også!).. Noen liker jazz, andre liker danseband.. smak og behag.. Man kan lett føle at Norge blir invadert.. det er ingen lett sak det der.. Vet ikke hvor mange av dere som ser på Migrapolis.. digger det programmet.. bedre innvandrere skal man lete lenge etter.. Hvis man føler at innvandrerne bare tilfører eledighet, bør man se på dette programmet.. Jeg har ingenting til overs for muslimske ekstemister, og har lagt til hat folka som var ansvarlig for Twin Towers fall som drepte 3000 mennesker i løpet av noen minutter.. Men en god del av den muslimske sivilbefolkning her i Norge er vel enig med meg i det, eller?... Det var en utrolig kjip ting å gjøre?.. Men.. Tror ikke jeg skal gifte meg med en muslimsk gutt for å si det sånn... Altfor mye kulturkræsj... Hadde jeg måttet holde meg hjemme hver dag og laget mat, hadde jeg klikket... ja til tur på fjellet istedet! Men, igjen.. turgåing, ifølge meg, er til for alle.. uansett hudfarge og religion Synes det er bare moro om innvandrerne får det for seg å gå i fjellet.. Men helst ikke bygg en moské der!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.