Gå til innhold
  • Bli medlem

Senja

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Senja

  1. Takk for svar og tipset... :)

    Hadde ikke tenkt den varianten av isopor..men hørtes interessant å prøve ut. Jeg så mer for meg å skjære ut isopor etter isborrhullets størrelse, skjære hull til snøre og bare putte det i hullet,men er kanskje et bedre alternativ å lage kjegler..?

  2. Hei

    Jeg lurer på om det er noen som har erfaring med å legge isopor i isfiskehull for å forhindre at de fryser? Spesielt med tanke på hvis en har bruk ute over natta?

    Blir veldig glad for tilbakemelding om noen har erfaring med dette. :)

     

    Mvh Senja

     

     

     

     

  3. Hei

    Lurer på om det er noen som vet om det finnes en samleside på nettet ang tidspunkt/sted for isfiskekonkurranser 2016? Jeg har forsøkt å søke uten så mye hell... Kommer over endel som gjelder for sør i landet, men svært lite å finne for Nordland, Troms og Finnmark.

    Mvh Senja

  4. Hvis du går inn på svenskaturistforeningen.se vil du finne en oversikt over grunnsortimentet i butikkene på hyttene deres. Har ikke vært på Ritsem, men på flere av de andre hyttene i Nord-Sverige (Salka, Alesjaure, Unna Allakas) og utvalget består i det du nevner over(har ikke sett kjøttdeig). Men matvarer på hermetikk som frukt, skinke, kjøttboller, og pølser vil du kunne finne. I tillegg til posemat ala real turmat. Lykke til! :)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.