Gå til innhold
  • Bli medlem

john

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. I forumet her ser man ikke forskjell på om samen er advokat eller butikkansatt, det blir hevdet at alle krever erstatning. Jeg har hørt noen sukke "Neimen ikke lett å være norskættet finnmarking i Sameland!", men det er vel ingen som tvinger dem å bo her. De kan jo flytte til den plassen hvor hans/hennes deporterte kriminelle forfedre kom fra. De som ikke kjenner til historien, så var det slik at i gamle dager så ble de som var kriminelle i sør-Norge tvangssendt til Finnmark. Her kunne de gjøre så mye ugang som mulig, dess mer dess bedre, for det var jo bare mot samene de gjorde ugang, idag sliter vi med etterkommerene til disse tjuvraddene. Disse norskættete finnmarkingan i Sameland ønsket nok at Hitler hadde vunnet krigen, for da ville man engang for alle bli kvitt disse samene. Nazistene skulle jo utrydde dem, med engang de var ferdig på østfronten.
  2. Jeg støtter nå Yardbird i hans konklusjon om Tom, men etter at jeg ser at Palestinere ber Scandinaver ryke og reise så blir nå jeg betenkt. Det blir vel til at jeg allikavel støtter Israelere.
  3. Vær heller glad at du lever nå, mens den ariske rasen er ovenpå. Viser til et søk på internett hvor man kan lese følgende; "Det samevennlige historiesynet" er Jünges benevnelse for den historieoppfatningen som går ut på at samene har vært i fjellområdene i Midt- og Sør-Skandinavia gjennom hele den historiske perioden, og at de er sannsynligvis urbefolkningen i store deler av Skandinavia. Deres bruksområder har ifølge dette synet blitt innskrenket gjennom utvidelsen av bondebefolkningens bosetting og bruk. En teorie er at samene er etterkommere av de første mennesker som kom til Skandinavia etter den siste istiden for ca. 10.000 år siden, og at en indoeuropeisk innvandring begynte for ca. 5000 år siden.
  4. Ja Tom, hvis du hadde gått en tur på fjellet for 1500 år siden så hadde du vel bare truffet på samer, så ryk og reis med norsk sus på fjellet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.