Gå til innhold
  • Bli medlem

Cyrus

Aktiv medlem
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cyrus

  1. Kanskje ikke. Men du har generalistert til det vanvittige, og det kan oppfattes som negativt. Hvis du skal stille spørsmål, prøv i alle fall å still realistiske spørsmål!
  2. Jeg har ingen tvil om at mitt syn representerer majoriteten av muslimer i hele verden. Og jeg er fullstending enig med deg. Det at syriere og andre tyr til vold er totalt ikke aksepterende! Men jeg tror dette går mye dypere enn kun de karikaturene av Muhammed. Mye sinne mot egen stat og vestlig politikk som har samlet seg opp, og får utløsning på denne måten. Hvis man har litt kjennskap til sosialpsykologi og hvordan grupper tenker så får man mer forståelse for hvordan og hvorfor ting har skjedd som de gjør nå.
  3. Antibre, jeg foreslår at du leser hele tråden. Virker som om det er mye du ikke har fått med deg.
  4. Jeg sier ikke dette for å være frekk eller no, men ta deg litt tid og lær deg litt om Islam, muslimer og muslimske mennesker. Da mener jeg vanlige folk, ikke de fundamentalistiske. Som jeg nevnte før, jeg er ikke praktiserende muslim, men kommer fra en muslimsk familie. Foreldrene mine er skilt, moren min går ikke i burka og hun har like mange rettigheter som en norsk kvinne. Hun er ikke glad i smaken, men spiser gris noen ganger. Onkelen min er en ganske sterk troende muslim, men han har verken skjegg eller går i "kjoler" (aner ikke hva den klesdrakten heter). Og han er absolutt ikke kjip mot kona si! Faktisk så er han litt tøffel, hehe Ser du hva jeg vil frem til? Du trenger ikke lære deg arabisk for å lese Koranen, men du bør kanskje ha et åpent sinn og være åpen for forskjellige fortolkninger, men det gjelder når man studerer alle slags religioner. Du føler deg fornærmet over at de brenner det norske flagget? Kanskje du skjønner hva muslimer føler når de så de tegningene... Think about it Og ja, jeg vil nok si det er de mest ekstreme gruppene som føler mest sinne, men liberale muslimer liker jo heller ikke at profeten blir sammenlignet med terrorister.
  5. Du beskriver jappe-kulturen og "generation X". Har ingenting med "klassiske utlendinger" å gjøre.
  6. Jeg kan også ramse opp et titalls artikler for å vise all den faenskap fundamentale kristne skaper verden rundt. Men det kommer jeg ikke til å gjøre, for de er ikke representative for majoritenen. SKJØNNER DU IKKE DET?
  7. Godt forsøk, men du lykkes nok ikke. Det står ikke der at hadithene tillater drap. Men siden du liker å studere Koranen, har du lest kapitell 8? It is narrated on the authority of 'Abdullah that a woman was found killed in one of the battles fought by the Messenger of Allah (may peace be upon him). He disapproved of the killing of women and children. (Bok 19, nr. 4319) It is narrated by Ibn 'Umar that a woman was found killed in one of these battles; so the Messenger of Allah (may peace be upon him) forbade the killing of women and children. (Bok 19, nr. 4320). Det er mye i Koranen, Bibelen eller Toraen man kan tolke som tegn på aggresjon og befordring av vold, men de aller, aller fleste som har studert og studerer slike tekster, fra teologer, imamer, religionsforskere og vanlige mennesker, har fattet at budskapene er og vil alltid være fredelige. De som misbruker ordene, vrir og vender på dem for å mislede folk til å forfremme politiske ideologier er da ikke en god kilde til å søke kunnskap fra!
  8. Du sa det når du brukte muslimer som eksempel. Ingen av Hadithene tillater drap. De sier at man skal kjempe mot det og det, men ikke drap. Du tolker 'kjempe' som en voldshandling, men det er feil. Faktisk så står det noe om at man skal snu det andre kinn når noen skader deg (høres kjent ut?). Og igjen er det 6-7 punkter hvor det står at selvmord er en stor synd. Det er lett å snu og vende på ting slik at det faller i et negativt lys. Det er gjort med kristendommen og andre religioner. Og det kommer heller aldri til å slutte.
  9. Og leser du undersøkelsen nevnes det to ganger at det er stor usikkerhet knyttet til tallene. Problemet med slik statistikk er at den er full av feil. De bruker ukorrekte formler og hypoteser. Jeg studerer psykologi og statistikk, og jeg vet hvor lett det er å manipulere data. Jeg vet at det "problemet" artikkelen tar opp aldri kommer til å skje. Europeisk kultur og muslimsk kultur?! Hvorfor blander du et helt kontinent med en religion?! Nei, jeg har ingen problemer med at Islam blir den største religionen i Europa. Jeg vet hva hvordan normale muslimer er og føler meg ikke truet. De er ikke mer annerledes enn normale kristne, buddhister, hinduer eller ateister. De vil leve et fredelig liv og holde religion og politikk fra hverandre. Fundamentale muslimer, på lik linje med fundamentale kristne er i sterkt minioriteter, men p.g.a. media blir ting blåst opp. Jeg sa ikke at det var greit å ha flere innvandrere enn nordmenn. Hvis du leser det jeg skrev så sa jeg at det aldri kom til å skje. Ikke noe jeg stresser for i det hele tatt. Å mene at noen er landsforræder fordi de mener det er greit å ha flere utlendinger enn etniske nordmenn er helt høl i hodet! Kanskje du bør sjekke hva 'landsforræder' betyr...
  10. Det er feil. Det står ingenting om det i Koranen. Fra Koranen, vers 4:29; O ye who believe! Eat not up your property among yourselves in vanities: But let there be amongst you Traffic and trade by mutual good-will: Nor kill (or destroy) yourselves: for verily Allah hath been to you Most Merciful! O ye who believe! Squander not your wealth among yourselves in vanity, except it be a trade by mutual consent, and kill not one another. Lo! Allah is ever Merciful unto you. O you who believe! do not devour your property among yourselves falsely, except that it be trading by your mutual consent; and do not kill your people; surely Allah is Merciful to you. Fra vers 6: 151; And take not life, which Allah has made sacred, except by way of justice and law. Ja, det kan jeg. Tamilske Tigre, IRA tidlig på 90-tallet, Okudaira i Japan og USA. Så det at du har "frekventert områdene som har høyest andel muslimer i Norge" gjør deg til en ekspert til å dømme en hel religion?! And?!
  11. Nix. For det kommer ikke til å skje. Jeg er villig til å vedde alt jeg eier og har. Innvandrere som får mange barn kommer til å ønske å få mindre og mindre barn jo mer integrert de blir (det har studier vist). Deres barn kommer til å få enda mindre barn osv. osv. Nix. Samme for meg hva slags trosrettning folk har. Det kommer igjen til å bli erstattet med noe "nytt" som kommer i fremtiden. Det har vært slik siden starten av organisert religion. Helt greit for meg. Kommer det til å føre til problemer? Godt mulig. All forandring fører med seg problemer først, men det kan også løses.
  12. Siden jeg ikke har så mye å gjøre akkurat nå så kan jeg godt spille med litt... - "However, the average number of children born to each ethnic minority family has fallen in the past 15 years. Academics say this is because almost all immigrant groups eventually adopt the average family size of the country where they settle." - "Sir Andrew Green, the chairman of Migrationwatch, admitted that there was no evidence to prove that levels of immigration had an impact on the degree of integration" - "But a spokeswoman for the Commission for Racial Equality said: “Migrant and ethnic minority populations are still below 10 per cent." - "More than half of Britons believe that immigration has made Britain a better place to live, according to a poll for Reader’s Digest magazine. Seventy per cent said that their everyday experience of immigrants had been positive. Of the eight European countries questioned, British people were the most supportive of Muslim women’s right to wear Islamic head coverings, with 64 per cent in favour." Hvorfor valgte du å se bort fra de punktene? Nei, du trenger ikke svare på det
  13. Dæven...ser ut som om vi er fortapt! Huff
  14. Kanskje du bør flytte ut av Oslo da, Tom.
  15. Du er som en ødelagt plate-spiller.
  16. Jasså? Ting du finner på er ikke "seriøs forskning". Slik å forstå...
  17. Du styrker din sak veldig godt må jeg si.
  18. Ja, jeg. Det er ulike faktorer som spiller inn. I alle land har kriminaliteten økt gjennom tidene. Som psykologistudent ser jeg ikke grunn nok til å skylde på innvandrere, men komplekse sosiale og psykologiske faktorer.
  19. Kanskje du bør sette spørsmålstegn ved kildene du bruker. Men jeg regner ikke med at du gjør det, da det vil gå imot dine holdninger.
  20. Det er rett og slett tull. Usann vrøvl!
  21. Jøss! Tror du alt du leser? sonyx har ikke engang gitt bevis for hva som skjedde. Jeg som er i London hørte en HELT annen historie på nyhetene. Kommer du til å tro på meg hvis jeg forteller hva som skjedde?! Ser ut som om du allerede har gjort opp for dine meninger/fordommer...
  22. Dette begynner å virkelig spore av nå... Det er flere ting jeg kan påpeke angående det sonyx sier, men tror ikke det er verdt det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.