Jump to content

Geso

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geso

 1. Ser at Fjellsport.no har dette på salg: [Hidden Content] (Riktignok ikke på lager men......) Som en godt voksen (ung gammel:-)) og stiv i kroppen er jeg litt glad i å ha litt høyde i teltet. Kan dette evt brukes (litt) om vinteren?
 2. Tanken er å bruke det mest om sommeren, da er vi 2 (+lånehund innimellom). Tenker derfor på 3 mannstelt.
 3. Har ett ønske om ett lett telt, men kanskje en natt eller 3 ute om vinteren. Høyst sannsylig ikke på Hardangervidda, men gjerne i Langsuua eller Valdresfjellene. Hva tenker dere om ett slikt telt for (litt) vinterbruk?
 4. Geso

  Puldrag med "klips"

  Tanken slo meg, men det er fjærbelastet håndtak. (Fjærene er fra der popnaglene er) Det jeg evt. må gjøre er å fjene klipsen og finne en måte å montere standard klipsene på.
 5. Geso

  Puldrag med "klips"

  Er klar over det, det er derfor jeg lurer på hva slags klips som står på dette draget Dette draget er sikkert noen år gammelt. Kunne i og for seg tenke meg å bytte til standard løsning, men usikker på hvordan jeg skal få det til. Det står fjellpulken på draget....
 6. Har kjøpt en brukt pulk, og dette draget fulgte med. Det står Fjellpulken på draget, men jeg kan ikke finne noen sele som har denne klipsløsningen fra Fjellpulken. Noen som har noen ide om hvordan dette er tenkt brukt?
 7. Heii Vi skal bo noen dager på Aurdal Fjellpark i sommer. Hadde tenkt å prøve fiske i noen av vannene oppi der. Skal ha med to barn i alderen 11/12 år, så vi kan gå ett stykke innover. Noen som kjenner til fiskemulighetene f.eks.i Ivdalen? Geso
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy