Gå til innhold
  • Bli medlem

F V

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

F V vant dagen sist 16. juni 2012

F V hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om F V

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Jeg er i omtrent samme situasjon som deg, har gavekortet og kikker på stang. Jeg hadde mer eller mindre bestemt meg for en Shimano Beastmaster helt til jeg kikket på Skeletor 1002. Fantastisk lett og spenstig stang. Selger hadde begge disse stengene og foretrakk å bruke Skeletor da den kastet lenger. Ulempen er som du sier transportlengden. Har en 3-delt stang i dag, noe jeg synes er en genial lengde. Jeg kikker fortsatt etter enstang med 3 deler men trolig ender jeg opp med en Skeletor 1002. Jeg har sett noen anbefale noen lette plastrør til transporttube freemfor de "tunge" tubene man får kjøpt. Og til nød klarer man 100 gram i hånden om man er redd for å transportere den på sekken. Når (om) jeg går for en 1002 fremfor en 702 så er det fordi jeg i hovedsak fisker over tregrensen. Om du fisker i små skogsvann så kan den kortere utgaven komme til sin rett. Trær og vegetasjon tett på vannet kan gjøre det vanskeligere med en lang stang. Jeg har en Shimano et-eller-annet 1000 snelle. jeg ville ikke hatt en større snelle enn det til mitt fiske. Jeg også fisker i hovedsak med sluker og spinnere mellom 7 og 12 gram. Lykke til!
  2. Sannsynligvis er det fiskesena som er gammel, som alle svarer. Sjekk også om det kan være knuten som ryker, lær deg en sikker og solid knute. Pass på å spytte litt på knuten før du strammer den til. Personlig bruker jeg denne. Den har fungert så og si feilfritt for meg i sikkert 20 år. 10-12 g sluker er ikke tung sluk på 0,20 sene så det bør være safe.
  3. En vennlig sjel skrev i en annen post at Outnet.no selger WM billigere enn Sportsnett, i dette tilfellet så vil du spare ca 2000 på å handle derfra. Jeg sikler selv på denne posen så tenkte jeg at det kan være verdt å nevne dette om WM Alpinlite er aktuell for deg også. På Outnets sider står også EN-rating på posene fra WM, har ikke sett dette andre steder. http://www.outnet.no/no-western-mountaineering/alpinlite-198-cm.php?group=prod_prod_grp-s1%2F1136 Lykke til i jakten videre.
  4. What's on your mind?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.