Gå til innhold
 • Bli medlem

Kickie

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Og ikke minst tenker vi å ikke gå så langt fra bilen slik at lille L og jeg kan dra hjem i løpet av kvelden/natten om det skulle bli behov for det.
 2. Hva tenker dere? Er det gjennomførbart? Lille L vil være ca 2 måneder når vi tenker å dra. Vi begynner på en fin dag (og hvor værmeldingen sier at det skal fortsette å være fint) med én overnatting og tar det derfra. Er det noe spesielt vi må tenke på når vi drar avsted med et så lite barn?
 3. Takk for svar. Jeg skal på XXL en av de nærmeste dagene. Er det noen av disse underlagene som er brukbare? [Hidden Content] Finnes det butikker i Bergensområdet hvor man kan kjøpe liggeunderlag?
 4. Kommer det ikke med pumpe? Nei, jeg tenkte rundt 1000 kr. Skal brukes vår, sommer og høst.
 5. *kremt* Det så da ikke så behagelig ut å ligge på? Nå føler jeg meg veldig fisefin her, men jeg hadde sett for meg noe som lignet litt mere på madrassen min
 6. Jeg forsto ikke helt hvilken du anbefalte meg å kjøpe. Ikke den du har linket til? Takk for svar
 7. Tusen takk for svar! Dette skal sjekkes ut.
 8. Er det noen som kan anbefale meg et liggeunderlag? (Og helst hvor det er lurt å kjøpe slike ting) Jeg er rimelig ny i friluftsgamet, og trenger først og fremst et liggeunderlag til vår-, sommer- og høstbruk. Helst ikke for dyrt, men jeg regner jo med at som for mye annet henger pris sammen med kvalitet.
 9. Finnes det? Jeg har en sønn som helst vil ligge tett inntil meg om natten. Det ender stort sett med at jeg ligger på bakken mens han ligger på liggeunderlaget.... Så jeg skulle gjerne hatt enten et dobbelt liggeunderlag eller to som kan hektes sammen. Helst oppblåsbare.
 10. Hm.. Kanskje vi rett og slett bare skal lenge oss rundt (neste helgen det er meldt opplett..)! Tusen takk for hjelp og gode svar!
 11. Det hørtes jo veldig deilig ut. Vi har bare teltet om sommeren før. Når kan man dra på telttur om våren? Bør man vente til det er noen lunde varmt eller kan man like gjerne slenge seg rundt nå og komme seg ut. Vi har en ganske stor lavo som vi har brukt mest, men også et lite fjelltelt.
 12. Du kan sjekke ut Hausdal. Det er stort sett der vi har lagt i telt så langt. Ikke så gode fiskemuligheter, men det er en veldig deilig elv å bade og plaske i. Fin grusvei hele veien (og det er egentlig vårt problem for guttungen vil ikke gå selv dersom det ikke er sti..) [Hidden Content],+Bergen&aq=1&oq=hausdal&sll=61.143235,9.09668&sspn=12.329189,39.462891&vpsrc=6&ie=UTF8&hq=Hausdal,&hnear=Bergen,+Hordaland&ll=60.333499,5.535264&spn=0.001452,0.004817&t=h&z=18&cid=16305860127901581615&iwloc=A
 13. Tusen takk for mange gode tips. Dette må sjekkes ut nærmere. TR: Disse stedene du har listet opp, er de rimelig usjenerte?
 14. Vi har lyst å komme oss på noen teltturer i år, fredag - søndag. Er det noen som vet om noen fine steder det ikke er for langt å gå til for en 3-åring? Vi behøver ikke å gå så langt fra bilen, men vil gjerne ligge et sted med lite, helst ingen andre, folk, muligheter for fottur lørdag og søndag og kanskje muligheter for å fiske (ikke et must).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.