Gå til innhold

pikaia

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg kommer med toget fra Bergen og ankommer Finse på onsdag kl 1030. Jeg drar til Kjeldebu rett etterpå. Har på meg en knall rød Børge ousland ekspedisjonsjakke, Fjellreven skinnlue og fjellpulken ekspedisjonspulk. Bare ta kontakt om dere ser meg....
 2. Jeg har registrert produktet, kjøpt de tjenestene som er på min spot: sms, email, sos, tracking. Jeg vet ikke hvordan en skal følge et track på pc ? På et område uten dekning, er det vare å skrive en sms og så går den automatisk via spot -satellitt og til mottaker. Noen som vet noe om dette?
 3. jeg vet det var et teit spørsmål om hvor langt en kan gå på ski om vinteren kontra å gå om sommeren.. jeg lurte på om det var realistisk å gå kjeldebu - sandahug direkte på en dag ...for en amatør som meg på smørefrie ski..og om direkteruta kjeldebu- sandhaug er merket eller om det kun er kjeldebu - stigstuv - sandhaugs som er merket.
 4. Jeg drar fra Finse på formiddag på onsdag den 4. april. Hvis det er noen som ikke har tenkt å sette fartsrekord, så kan de jo slå følge. Det er mer som en sikkerhet hvis en skulle brekke beina...Det var forresten et spørsmål til...hvordan lang tid tar det å gå om vinteren på ski i forhold til sommeren. Jeg tenkte litt på Kjeldebu til sandhaug/Besso, hvor lang tid tar det for en amatør ?
 5. Forresten et spørsmål til dere som skal dra den ruta. Er ruta litlos-hellevassbu og hellevassbu -Haukeliseter merket ? De er alltid så trege med å merke den. Er ruta Kjeldebu -sandhaug merket eller må en evt gå via krekkja og stigstuv ? Jeg kjenner rutetidene om sommeren, men ikke om vinteren. Er det noen som vet forholdet skitider og gåtider om sommeren ?
 6. En turparter har fått skuldervondt og kan ikke dra på ski over Hardangervidda i påsken. Jeg er for uerfaren til å dra alene. Et det andre som skal fra Finse til haukeliseter i påsken og som kan tenke seg en ekstra i gruppen ?
 7. Forresten det fulgte ingen CD med GPS'n kun hurtigbruksanvisning.
 8. Tusen takk. Jeg skjønte ikke at det var et lite kort inni det store. Jeg dro det ut det lille kortet og satte det inn i minnekortplassen under batteriet. Jeg har brukt to dager på dette. Nå virker GPSen med topo.
 9. Det står micro SD adapter på mitt 24 mm kort. Jeg har oppfattet fra en svært sparsom bruksanvisning at plassen bak batteriet er kun for ekstra minne.
 10. Finner ikke annen plass til å stappe inn kort enn bak batteri, og som sagt de matcher ikke i størrelse. Er det to størrelser på kartbrikker. jeg fikk denne størrelsen fra butikken og tenkte at jeg måtte stappe kortet inn i pc og deretter via i et program inn i pc. Det står på topokartinformasjonen at jeg skal kunne stappe micro-SD/SD-Adapter rett inn i GPS, men som sagt micro SD kortet er for stort til å passe til eneste inngang som ligger bak batteriet
 11. Kortplassen bak batteriet er av størrelse 15 mm som de i mobiler, men micro SD-kortet har bredde ca 24 mm som de en stapper inn i PC.
 12. jeg har lett etter inngang for micro sd kort på montana GPS, men jeg kan ikke finne det, det er kun en kortinngang for ekstra minne, og de kortene er mindre....
 13. ok men hvordan går jeg fram da ??
 14. kan lese kartene i Base camp. Får egentlig lastet ned Mapinstall, men det fungerer ikke fordi det ikke er noen kart i mapsource. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke får lastet fra brikken til program...
 15. Ja, men jeg får ikke kartet fra micro sd brikken inn i mapsource. prøvde å innstallere mapinstall, men det gikk ikke. Hvordan får jeg kartet inn i mapsource ??
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.