Gå til innhold
 • Bli medlem

sinder

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar, kommer til og sjekke på bibloteket etter disse bøkene evt kjøpe de om ikke. og takk for norsk survival forum kommer og registere meg der 👍
 2. Eg lånte en bok som heter Feltflora på bibloteket som dem sa att du kunne lese hva planter du kan spise i denne boken, men nå etter eg har lest noen sider så står det ikke noe spesielt om du kan spise planten eller ikke i naturen, Eg vill lære meg hva planter/insekter som er giftige og ikke giftige/ og kan spises i en evt overlevelse situtation. Så da lurer eg på om noen her veit om en Norsk bok eller internett side med information om hva planter og insekter vi kan spise i den norske naturen.
 3. Tror dere att det er for mye snø og is i løyningsvattnet? Håpet på og finne en fiskeplass med vatten uten masse snø og is til og kunne telte og fiske.
 4. har ikke så mye peiling på reglene til laks, men er vell mere ørret der eg tenkte meg en laks. har ikke så veldig mye peiling på det området annet en hva eg har fått vite utav andre som har vert der. ok kanske eg burde prøvd meg en tur ved løyningsvattnet istedenfor det ligger ikke så høyt oppe og se hvordan soveposen fungerer.
 5. usikker på hva sovepose eg har, har aldrig fryst i den soveposen men har aldrig teltet på denne tiden av året før. er det mulig og få ørret/laks på kroken nå eller er det for tidlig? evt legge garn ville det fungert? det er lov og legge garn der eg tenkte meg.
 6. Er lenge siden eg har vert ute på telt tur og klarer ikke helt og vente til sommeren, eg har ett sport telt og utekjøkken og det meste utstyret til og telte, men ville det vert for kaldt og ta en fjelltur om en ukes tid? er det mulig og få ørret/laks på kroken på denne tiden av året? er ett vatten på det fjellet eg tenkte på, det er ikke så veldig høyt og ligger i Hardanger. litt usikker på hva namnet på fjellet heter, har aldrig vert der har bare fått tips av andre tur gåere. men kan nokk finne utav hva namnet er. tenkte og ha med meg en hund også. Teltet eg har skal være sportstelt til 300
 7. ja de nermeste hyttene var i rosendal. Så var ikke noen hytter ved vannet. Veit du om noen plass der det finnes Kreps rundt Odda området?
 8. Ok blir nokk en tur til Myrdalsvatnet om en uke eller to, Har sendt en email til turistkontoret om Myrdalsvatnet. Veit du om det er utleige av hytter ved siden av Myrdalsvatnet? Dem er har tenkt og ha med meg er ikke så hypp på og ligge i telt så må gå alene om vi skal sove i telt.
 9. Felleskort for alle statsallmenningane - Sesongkort Det er for alle vatten eller? Gjør ikke noe om dem er 200g er for det meste der for opplevelsen og for og teste meg selv litt, Men er det lov og legge ut Garn i Myrdalsvatnet? og Bondhusvatnet veit du noe om det? er det noe fisk der? er det lovlig med garn? Hva med sandevatnet er det fisk der og er det lov med garn og telte der? Hva med fiskekort?
 10. Ja er veldig gira på og fiske nå er lei av Havsfiske, Men er ikke så kjent i Odda så veit ikke om noen vatn. Du veit ikke noen vatn uten is i nærheten?
 11. Det er vell is på disse vatnene nå? og evt hvor får eg kjøpt fiskekort? er det mulig og få kjøpt ett fiskekort som er for alle vatten og varer i ett halvår eller i ett år? Er det lov og fiske oppe i Hardangervidda Nasjonalpark?
 12. Du har ikke kart over disse plassene her på nettet som du kan linke? er nettop flytta til Odda så er veldig lite kjent med FiskeVatn i området, vill fiske i ett stille vatn så eg kan fiske med dub og krok og ikke noe fluefisking. Gjerne ett vann som er lov til og sette opp telt, gjør ikke noe om det trengs fiskekort kjøper det.
 13. Vill opp på Hardangervidda og telte og Fiske men er vatnet der oppe fryst og er det mye snø? ser det renner endel vann i elvene ned ifra hardangervidda fjellet. Og er det vanskelig for en som aldrig har gått på Hardangervidda før og komme seg opp?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.