Gå til innhold
  • Bli medlem

sindrev

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sindrev

  1. Takker for veldig gode svar folkens:) I praktisk betydning har ikke skaden nå så mye å si, siden de fikk jo rettet ut bulkene noe. Men verdien på skia er i mine øyne svekket likevel. Bare det prinsippet at butikken fraskriver seg alt ansvar syntes jeg er helt forkastelig. Har vært i kontakt med Voile, og de sier de kun har en skruetype, og legger da skylden på butikken som ikke sjekket lengden på skruene i forhold til tykkelsen på skia Det er vanlig å sjekke dette da de monterer på tynne ski, og kappe skruene om nødvendig. (helt fair svar fra Voile mener jeg) Jeg har nå fått denne saken så langt opp i Halsen, det har min samboer også. Hun vurderer å selge skiene fordi hun blir sur av å bare se på dem. hehe. Det at jeg er så dritlei hele saken og butikken gjør også at jeg ikke er helt topp motivert for å ta saken videre, selv om jeg vet jeg burde det. Sender kanskje en mail til butikken og henviser til svar fra Voile, og sier at jeg ikke er ferdig med saken. Jeg er ikke den som liker å henge ut folk nei, men kan jo nevne at det er Sportsbua i Trondheim det handler om, syntes de burde holdt seg for gode til dette. En annen ting jeg har tenkt på i ettertid: Når jeg henta skiene var noe at det siste ekspeditøren spurte om hva jeg betalte for monteringen. Jeg svarte 300,-. Han: Ja da fikk du det veldig billig! Jeg svarte noe som som javel. Men i ettertid angrer jeg veldig på det svaret, det er jo ganske dyrt å betale 300 kr for å ødelegge skiene! Ahh... Som tidligere nevnt, skiene er kjørbare nå da bulene er blitt mindre, men verdien er fortsatt svekket og det er prinsippet jeg kicker på.
  2. Butikken tok ikke noe ansvar for dette. De mente at det var skruene som ikke passet, at de var for lange/hadde feil hode. Så de fikk tak i noen kortere skruer fra den norske Voile importøren og satt dem må. Skaden ble bedre, men langt ifra bra, bulene er der fortsatt. Butikken tar ikke på seg noe ansvar i det hele tatt. Når jeg henta skia var jeg der en halvtime og diskuterte høflig med dem, de stod på sitt at de ikke hadde gjort noe feil, og at skaden ikke var så stor. På slutten hadde de ikke tid til å prate med meg lenger, så jeg ble nødt til å ta med meg skia å gå. Jeg sitter igjen med et par ski som har hatt et klart verditap som ingen vil påta seg ansvaret for. Jippii! Av hensyn til butikken vil jeg ikke si hvilken butikk dette er, men om noen spør så skal de får svar.
  3. Hei Vil bare høre andre sine meninger på en liten sak som har oppstått den siste tiden, der jeg ikke vet helt hvilke krav og rettigheter jeg har. Skal prøve å gjøre historien kort: Mim samboer kjøpte seg nye telemark topptur ski i vår, fra Oslo sportslager.(K2 gotback) Jeg kjøpte meg nye ski på xxl i høst. Til skiene ville vi ha en bestemt type binding som ikke selges i Norge, Voile Hardwire 3 pin CRB, disse bestilte vi fra Voile i USA. For å være sikre på at monteringen ble utført riktig satte vi det bort til en lokal sportsbutikk i Trondheim (der vi bor) som skal ha god greie på dette. De gjorde jobben til avtalt pris og jeg var blid og fornøyd når jeg henta skiene. Men det var når jeg kom hjem jeg så hva som hadde skjedd. På gotback skiene hadde de boret for dypt, og det bulet ut i sålen på undersiden på totalt 8 skruer (av ca 16) Vi ble svært skuffet, og leverte skiene tilbake neste dag. Etter et par dager fikk jeg en tlf derfra, og de hadde sett på saken. De sendte ansvaret over til Voile, og mente vi hadde fått med feil type skruer når vi kjøpte bindingene fra USA. Han hadde prata med en norsk Voile importør som sendte over andre skruer som skulle være kortere. Han skulle skru dem på når de kom, og så skulle vi prates deretter. Butikken ville altså ikke påta seg noe ansvar, og sendte altså alt ansvaret over til Voile (de antok bare at skruene var av feil lengde) for at de hadde ødelagt et skipar til veil pris på 6000,-. Skiene går ann å bruke, men det vil bli problemer med preparering og de har også hatt et stort verditap slik jeg ser det. Butikken argumenterte med at de ikke sjekket skruelengden fordi det tok for lang tid, og de ikke hadde gjort noe feil fordi de monterte så mange bindinger i løpet av året, og dette hadde skjedd kun to ganger før som dem kunne huske. Hva har jeg krav på? Kan jeg kreve nye tilsvarende ski av butikken, eller komensasjon? I mine øyne så blir det feil at jeg skal godta at skiene har hatt et så stort verditap, uten at noen vil påta seg ansvaret. Jeg kommer også til å kontakte Voile i USA, men tviler på de tar på seg noe ansvar. Takker for gode innspill:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.