Gå til innhold
  • Bli medlem

Rypetiur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Rypetiur

  1. Rypetiur

    Pendelhopp

    Der ja ! Tusen takk =)
  2. Rypetiur

    Pendelhopp

    Jeg lurer på om noen kan friske litt opp. Jeg får ikke åpnet den linken til han Sondre. Jeg lurer fort og gæli på kvaliteten på tauet, og hvordan man best mulig bør rigge dette. Jeg tester med en sekk med 100 kg i først. Ikke på meg da!! Er det nødvendig med nye tau ? fungerer biltema kjetting som ikke er sertifisert ?Jeg kommer til å bruke doble tau, og det vil være fra en bru fra 20 m til 30 meter. Kjempe om noen hadde giddet å komme med en kjapp link, eller gi noen innspill !
  3. Ja, faen. Jeg får vel gi litt kjapp info om fisken. Den var vel 150 gram, blei tatt på sølvkroken 10 grams, blank med rød prikker . Fisket i vestfold, nermere sagt hella stranda på borgheim. Blei tatt på første kastet av kompisen min, så han blei i ekstase. Satte den pent ut igjen, og kroken hadde heldigvis hooket rett i overleppa, så den gikk ut uten skade på fisken =) Fin kveld uansett !
  4. Kompis av meg fikk en sjøørret istad !
  5. Jeg er ikke mektig imponert. Gi meg en død shæsskvoch så jeg kan pirke i den, da vil jeg tro dette med glans. Jeg har ikke noe bevis for at den ikke finnes, men det trenger ikke relgiøse med en gud heller.
  6. Om denne bigfoot hadde eksistert ville vi sett den. Klart vi finner nye arter av forskjellige slag hvert år, men disse er alt fra små fugler til innsekter. Bigfoot er rett og slett for stor til at vi ikke hadde oppdaget den. Disse bevisene du snakker om, hvor har du de ? Jeg har sett noen filmer av dette dyret, og det er åpenbart fake. Jeg garanterer ikke at den ikke eksisterer, men å kalle ignorant fordi jeg ikke tror på bigfoot blir feil igjen Gi meg film der de åpner opp dyret og konstaterer at det ikke er en vanlig bjørn, så tror jeg det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.