fuglehunden Skrevet 30. mars 2007 Skrevet 30. mars 2007 Har noen noen gode oppskrifter på viltmat? Og lage pålegg av viltkjøtt?
Dag G - Evje Skrevet 30. mars 2007 Skrevet 30. mars 2007 Formoder at dette viltet må skytes eller drepes på annen måte. Da jeg prinsippielt er motstander av jakt kan jeg ikke hjelpe. Meld deg heller inn i EV - "Elgens Venner" eller HFF - "Harepusenes fredelige forening".
Håvard Skrevet 30. mars 2007 Skrevet 30. mars 2007 Jepp, Gravet rypebryst til nybakt brød eller lefse er digg .... men det vet du vel;) Dog, litt høystandard-pålegg....
EinarW Skrevet 31. mars 2007 Skrevet 31. mars 2007 Ta rypehjertet, salt det med finsalt en liten time, skjyll så, heng opp til tørk et par dager, voilla, så har du et nydelig lite stykke spikkekjøtt ew
kryk Skrevet 1. april 2007 Skrevet 1. april 2007 Har noen noen gode oppskrifter på viltmat? Og lage pålegg av viltkjøtt? Gå på reinsjakt . Salt og tørk kjøttet fra nakken og bogen, så har du snaddermat å ha med på fjelltur.
fuglehunden Skrevet 2. april 2007 Forfatter Skrevet 2. april 2007 Hva med steik til pålegg? Noen spesielle krydder? Saltet kjøtt er snacks ja
Summit Skrevet 3. april 2007 Skrevet 3. april 2007 Mulig du allerede har gjort det, men kan jo sjekke www.matprat.no og tilsvarende sider.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå