Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

det er sikkert mange som sitter på oppskrifter, ernæringsinformsjon, beregning av drivstoff for brennere osv, og sanking av mat i naturen. Har blitt inspirert til å lage eget brød på tur så langt, og ettersom jeg blir eldre syns jeg det blir mer og mer gøy å lage mat selv på tur. Kvelden er lang på vinterturer..

Kunne vi opprettet et eget underforum for matlaging og ernæring? Det er tross alt noe av det viktigste på tur.

Hilsen Rolv Marius

Annonse
Skrevet

God ide RM, det forslag støtter jeg.

Er der forresten nogen som har forsøgt sig med pumpernickel som turbrød? (Tysk rugbrød med holdbarhed på 6 måneder, uden konserveringsstoffer.)

Skrevet

:)

Jeg smagte selv pumpernickel for første gang i mandags, lækkert brød ja, men da jeg så holdbarhedsdatoen, begyndte jeg jo at tænke... :? Desuden er brødet pakket vældigt kompakt og i små portioner.

Skrevet

Strålende ide!

Skulle gjerne lært meg mer på dette området...

En tur bør jo helst inneholde litt mer enn bare å berøre toppvarden :)

Hvor er FFs svar på Arne Brimi :)

Skrevet

er det Rotehodet, Susanne og Johnpd du tenkte på? :)

:) Oi, der ble jeg overrasket, ville nok absolutt ikke satt meg selv i den kategorien selv :D

har prøvd en del god mat og en del merkelig mat på tur, men har mye igjen før jeg kan sammenligne meg med andre på forumet her!

men men, jeg er VELDIG enig i et slikt underforum! mange her som har prøvd mye og har gode forslag.

inntil det er ordnet kan vi jo lage en mat tråd tilsvarende "den store primustråden" :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.