Gå til innhold
  • Bli medlem

røya

Aktiv medlem
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av røya

  1. Heisann.

     

    Er det mulig å sykle (sykkelvei) hele veien fra Damtjern ved bommen (Krokskogen), innom Løvlia, videre til Kleivstua og så videre til Sollihøgda?

    I så fall hvor lang tid ca bruker man ved normal sykling?

    Noen som vet?

     

    Venter spent på svar :-P

  2. Har eit eksemplar av helsport sin lavvo-ovn. Den får absolutt min anbefaling.

    Ser at du truleg har handla ovn allereie. Helsport sin er i rustfritt stål, og det borgar godt for varigheit.

    Veit ikkje om du har prøvefyrt endå, men vær klar over at overflata på ein lavvvo-ovn blir glovarm , bokstaveleg tala !

    Dette er noko å tenkje på dersom ungar er med.  Brannsalve kan gjerne være med uansett.

    Har ikkje brukt min so mykje endå, men blir fort varmt inne når ein har fyrt opp !

    Det er berre ein størrelse på ovnen, men ein legg til fleire seksjonar i pipa dersom lavvo-en er større.

    Takker og bukker for informasjonen. I morgen blir det jomfru-turen på lavvo-ovnen :-P . Vi gleder oss til å prøve den. Skal ut i marka på 3 netters overnatting :-P . Ha en riktig god 17 mai.

    • Liker 1
  3. Ja, ved eiksetra er det ikke så voldsomt, men lenger opp langs med Garjsø er det en plass som er relativt flat og grei å etablere en leirplass. Kan se om jeg finner en kart reff. eller kordinater til en plass ;)

    Høres bra ut :-P

  4. Var en tur der i fjor. Kom forbi bommene med veteranmotorsykler. Bil kunne vi ikkekomme inn med. Men et stort veinett som går til en mengde vann. Søk på "Finnemarka" og du finner kart og nettsider som beskriver fiske i de forskjellige vanna.

    Men med sykkel og henger kan du ta med deg lavvoen din.

    Har planlagt å komme tilbake til sommeren med brodern.

    Skjønner jeg kanskje må skaffe meg en henger og en ny bil med hengefeste :-P

  5. Da kan jo vannet ved Eiksetra være en god mulighet. Du får parkert ved Solvang som sagt. Derifra er det en rolig gåtur ned til en "odde" som man lett kan etablere en leirplass på. Ørret og abbor er det i det vannet også.

    Var på Eiksetra på onsdag for å rekognisere litt, men syntes ikke det var så koselig der. Kan jo hende at det var fordi det fortsatt var en del snø der da...  Men takker for forslaget :-P

  6. hva med å gå?

    Med en ikke helt god rygg og et vondt ben er ikke alternativet denne gangen å gå...   Det blir mye å bære på, feltsenger, lavvo, lavvo-ovn, mat og annet utstyr som hører med. Neste gang kanskje?

  7. Hei.   Er det noen som kjenner til Dammyrdammen og Søndre Sneisa i Finnemarka? Kan man kjøre inntil de stedene med bil eller er det bomvei?  Vi vil gjerne ha med oss en lavvo, lavvo-ovn + diverse utstyr og prøve fiskelykken :-P

    Eller er det noen som evnt har andre alternativer (fiskevann) i Finnemarka som man kan kjøre inn til? :idea:

  8. Hei.   Er det noen som kjenner til Dammyrdammen og Søndre Sneisa i Finnemarka? Kan man kjøre inntil de stedene med bil eller er det bomvei?  Vi vil gjerne ha med oss en lavvo, lavvo-ovn + diverse utstyr og prøve fiskelykken :-P

    Eller er det noen som har andre alternativer (fiskevann) i Finnemarka som man kan kjøre inn til? :idea:

     

  9. Hei. Er det noen der ute som kjenner Finnemarka i Lier? Er det noen vann som man kan kjøre helt inntil. Vi har en lavvo med dertil utstyr, bla en lavvo-ovn og andre ting. Vi vil gjerne fiske litt og ha med oss litt utstyr. Noen som kjenner til Dammyrdammen eller Søndre Sneisa? Kan man kjøre inntil noen av disse stedene? Eller er det stengte bom-veier? Noen som vet??  Hilsen Røya.

  10. Ønsker nå å kjøpe en lavvo ovn. Er det noen der ute som har erfaring med Helsport lavvo ovn (en firkantet hvor man kan sette feks kaffekjelen oppå)? Har en lavvo for ca 6-8 personer.

    Hvilken størrelse på ovnen er da best når jeg ser at Helsport har flere størrelser på den? Den billigste jeg har funnet hittil av Helsport kan kjøpes fra XXL til ca kr 2700.- så stiger dem i pris. Noen med erfaring fra denne?

    Hva må jeg evnt passe på for ikke å kjøpe noe for dårlig? Har ingen erfaring fra før med lavvo-ovn. :):?:

  11. Heisann.

    Ønsker nå å kjøpe en lavvo ovn. Er det noen der ute som har erfaring med Helsport lavvo ovn (firkantet hvor man feks kan sette kaffekjelen oppå)? Har en lavvo for ca 6-8 personer. Hvilken størrelse på ovnen er da best når jeg ser at Helsport har flere størrelser på den? Den billigste jeg har funnet hittil av Helsport kan kjøpes fra XXL til ca kr 2700.- Noen med erfaring fra denne? :wink:

  12. Hei til alle dere der ute :)

    Er det noen av dere som kjenner til området rundt Renåskarven/Renåfjellet/Mistra-elven/Mistra-lia med tanke på fugl-jakt?

    Har selv aldri vært oppe i de trakter.

  13. Hei folkens.

    Skal 1 uke på lavvotur i nærheten av Skeikampen-traktene. Noen som har noen bra steder å sette opp lavvoen, helst et sted med tilgang til vann og helst ikke så langt fra veien da vi må ha med en del utstyr denne gangen. Det blir vel litt kaldt nå om kveldene og da er det godt å ha med seg "Pelle".

    Er Åmottjernet et alternativ? Noen som vet ? Noen som har vært i de trakter :?

  14. Hei Folkens.

    Har vært på Blefjell og prøvd den nye lavvoen. Kunne ikke vente helt til pinsen! Det har vært en helt utrolig helg med masse sol :? og lavvoen var helt super. Området var flott med vann og masse natur. Gått turer opp i høyden og fått med oss utsikten. Fantastisk :).

    Bålkos ute i naturen og en liten klunk da kan byen være by for meg.... (Skulle vært født i steinalderen jeg....) Så heller ikke en eneste lemmen så hunden fikk mange nusser og masse kos allikevel... :-P

    Dette er livet, folkens...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.