Gå til innhold

fiskum

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Nå har jeg prøvd vanntesten som Zabel foreslo i cirka ti minutter, og jeg må innrømme at resultatet var at jakken var tørr på innsiden. Kan vel ikke annet enn å konkludere med at det var kondens fra meg selv.
 2. Takk for svar, begge to. Jeg mistenkte kondens, men tvilte litt på at det var dette som var tilfellet da jeg gikk med regnet bakfra og fukten var samlet i hele ryggpartiet. Men tar absolutt høyde for at det er som du sier. Skal rusle meg en tur i tørrvær en dag og sjekke da.
 3. Kjøpte i sommer, for cirka 6 måneder siden, en Norrøna Falketind GTX PacLite-jakke som har vært i moderat bruk siden. Har siden jeg kjøpte den syntes at den blir veldig fuktig i regnvær, men har avskrevet dette som min egen svette da jeg stort sett har brukt den mens jeg har peset på fjellet. Den siste tiden har jeg brukt den på korte spaserturer og opplever fortsatt at den blir klissvåt på innsiden og i lommer selv ved moderat regnvær. Er dette noe man kan forvente av en forholdvis ny jakke og har jeg urealistiske forventinger til plagget?
 4. Jeg kjøpte den på Intersport i Tromsø, men så også at de hadde den på Skandinavisk Høyfjellsutstyr. Helt sikkert mange andre steder også
 5. Takk for svar! Sekken er kjøpt og fikk testet den i striregn på fjellet i dag. Erfaringen er at den ikke kommer med regntrekk og at den heller ikke er vanntett – så innholdet ble til dels veldig vått. God å bære dog.
 6. Noen som har erfaringer med denne modellen? Får svært få treff når jeg googler den. Titta litt på den og den virker grei som allrounder til fjellturer til fots og på ski. Den mangler dog regntrekk, noen som vet om den er særlig vanntett? Takker for svar.
 7. Takk for svar! Har funnet noen butikker som fører dette i området og må vel ta turen og prøve.
 8. Var nettopp i Spania hvor jeg prøvde noen bukser fra TrangoWorld. Komforten og tøyeligheten i stoffet var tillitsvekkende så jeg ble litt nysgjerrig på dette merket, dog uten å kjøpe noe. Har ellers ikke sett mye av dette merket i Norge. Har noen her på forumet erfaringer med bukser eller turklær for øvrig fra TrangoWorld? Tenker da på brukskomfort, slitestryrke, vannavstøting, tørkeegenskaper etc. Kan nevne at jeg til nå har Mammuts Base-jump som turbukse #1. Takker for alle svar.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.