Gå til innhold
  • Bli medlem

astridvo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av astridvo

  1. Dersom du trives med bæresystemet til Gregory, bør du prøve noen av de større sekkene deres.

    Mitt råd er bæresystem først, detaljer etterpå.

    Jeg har både gregory og osprey. Fornøyd med begge.

    Bærekomfort foran detaljer. Spesielt for oss mindre robuste kropper. Enig der (Y)

     

    Selv fungerer Bergans Alpinist Lady 100l godt for meg og min kropp. Bruker som regel å ta av sidelommene da siden de er så himla store. Den har ikke alle de detaljene du er ute etter, og forsåvidt ikke alle detaljene jeg var ute heller, men det fikk bære være så når jeg endelig fant en sekk som var noenlunde tilpasset min kropp på 165 cm. Har bært 20-22 kg i denne sekken flere dagsmarser og ikke opplevd problemer relatert til sekken. :-)

  2. 10+3 l Salomon xa - Treningssekk

    20 l Evoc pro - For alpinkjøring i anlegg

    40 l Hagløfs Rand - For toppturer på ski og føttene, fisketurer og andre lange dagsturer

    100 l Bergans Alpinist Lady (Bruker å ta av sidelommene) - Teltturer

     

    Hvorfor ikke bruke storsekken som hytte til hytte - sekk? Blir det for tungt? Gjør ikke noe om man har litt ekstra med plass i sekken :-)

  3. Kjøpte dette i fjor og bruker det de dagene jeg skal være lenge ute og det regner i bøtter og spann. Superfornøyd!! Lette og bevegelsesvennlige klær! Er det til treningsturer eller annen fysisk aktivitet så blir man jo svett uansett hvor dyr goretex man bruker. Med dette regntøyet holder man ihvertfall varmen. :-)

    • Liker 1
  4. Nå har jeg skummet meg gjennom denne tråden. Lever selv etter LCHF og det er 3 punkter som slår meg her; Ta ut innholdet av hermetikkboksene og vakuum-pakke det kan jo være aktuelt, dersom vekten tillater det. Proteinpulver og tørrmelk hørtes ganske genialt ut :D (Om man ikke er så kresen da, men der meste er jo spiselig på tur). Og hva med å tilberede lunsjen samtidig med frokosten, evt bare lage dobbel porsjon til frokost, så slipper man å bruke så mye tid på lunsjen senere på dagen.

     

    Og ellers alt som kan tørkes, kjøtt, hjemmelaga knekkebrød osv... :) Lavkarbobrød kan jo også være en mulighet?? (Har ikke oversikt over næringsinnholdet her, spiser ikke brød selv, så det er mulig at det blir litt vel mye karbs her). Uansett, kroppen har jo større toleranse for karbs ved store anstrengelser som det kan bli når man er på lange turer, kontra normal hverdagsaktivitet.

     

    Bra tråd btw... :)

  5. Selv har jeg planer om å gå neste helg, evt 1. mai, avhengig av værmeldingene. Melder nok ikke det beste været til helga... Bør uansett være finvær om man først skal på Snota, så man får belønning for turen når man kommer på toppen. Men har du kart/GPS og i tillegg leser turrapporter på nettet, så skal det ikke være vanskelig å finne fram. :-)

  6. Sitter og planegger vårskitur til Snota. Har vært på toppen noen ganger til fots men aldri på ski. Usikker på skivalg. Lurer derfor på om det er noen her inne som kan dele sine erfaringer rundt dette. Har kjørt mest randonee i det siste, men lurer på om det kan bli litt for mye flatt terreng...? På en annen side så er jo randoneeskia helt klart å foretrekke ned igjen, og heller ikke spesielt tunge å dra på oppover. :smile:

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.