Jump to content

Erikgiske

Passivt medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Erikgiske

 1. Nå er det snart duket for en av årets beste dager, nemlig 10. september, Rypejegerens dag. Og per definisjon skal alle ivirige rypejegere ut i morgen, Uansett vær, uansett alt.

  Jeg reiser ut i terrenget i kveld, for og få et lite forsprang på resten av Jeger klyngen som kommer tassende, kjørende, flygende opp hit til Haukeliseter Fjellstue, selv om det er meldt om lite fugl.

  Og Jeg vil gjerne ønske alle rypejegere skitt jakt!

  Fjell Hilsen

  Erik på Haukeliseter

 2. Det går på smak og behag, O/u er vel mer kurant på leirdue banen i henhold til vektbalanse og treffpunkt(?) men det er minimalt.

  Første hagla jeg gikk på jakt med med var fatterns gamle aya S/S og jeg har aldri, aldri vert borti smekrere våpen.

  Akkuratt nå har jeg en Hawk Femunden o/u som funker bra som et verktøy, Men ingen våpen kan bli smekrere en ei s/s hagle med sidelås!

  Erik

 3. Hei.

  Jeg jobber for tiden somr resepsjonist på Haukeliseter Fjellstue.

  Det er faktisk sånn at Hardangervidda er delt opp i mange områder, men de stats eide Fjellstyrene på Hardangervidda, har godt i sammen, og laget et felles fiskekort. (du kan også kjøpe fiske kort seperat for hvert område, med en varierende pris.)

  Men skal du derimot helt ned til haukeliseter, så paserer du gjerne Haukelijeger og fisk sitt område, og gjerne vågslid, som ligger utenfor hardangervidda. da må du ha seperate kort for disse.

  Prisen på fiskekort for alle statsalmenningene samlet er: 300 for ei uke, og 500kr for en sesong.

  Statsallmeningene som ingår her er: Ulvik, Eidfjord, Ullensvang, og Røldal statsalmenning.

  Kort for du ivertfall kjøpt her på Haukeliseter Fjellstue.

  Skulle det vere andre spørsmål ang fiskekort/fiske generelt.

  Send oss en mail på [email protected]

  eller ring på tlf 35062777

  Fjellhilsen

  Erik Giskeødegaard

  www.haukeliseter.no

 4. Hei.

  Jeg jobber som Jakt og Fiske ansvarlig i resepsjonen på haukeliseterfjellstue.

  Selv er jeg meget jakt og fiske intresert, og har fisket en del i "nærområdet", helst da med flue.

  Jeg har fått en del fisk, men skal du ta de virkelige ruggene, så er det flere "hemmlige" vann som ligger utenfor allmenne turløyper.

  Jeg har hatt gjester her som kommer tilbake med fisk på 1-3 kilo, men nekter og røpe hvor de har fisket, men mye tyder på at det er i nord, nord østlig retning disse fiskerene fisker.

  Min oppskrift her oppe er som følger, finn et øde fjellvann, godt utenfor allmenne turløyper, gjerne små til mellomstore vann, sjekk gytemuligheter, dvs. bekker som renner inn/ut, med grus eller sand bånn. I større vann så trekker den store fisken ut på dypt vann på dagtid, og kommer inn for og jakte om kvelden/natten.

  Ellers er dere mere en velkommne til og ringe resepsjonen på Haukeliseter Fjellstue på tlf 35 06 27 77 og spørre etter Erik, for spørsmål rettet mot salg av fiskekort, eller fisking i området generelt. Jeg er også en ivrig jeger så spørsmål om jakt rundt haukeliseter kan jeg også svare på.

  Fjellhilsen

  Erik Giskeødegaard

  Haukeliseter fjellstue

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy