Gå til innhold
  • Bli medlem

Tora Marie

Medlem
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tora Marie

  1. Hei😀

    Jeg leter etter en god skalljakke på Finn, og står foreløpig mellom Norrøna Lyngen dri3 og Norrøna Trollveggen dri3 (selges ubrukt). 

    Jeg trenger en jakke som kan brukes til det meste av friluftsliv i alle sesonger, både toppturer på ski, fjellturer med plutselige kraftige regnbyger og sterk vind, hytte-til-hytte skiturer i høyfjellet, og mindre turer i lavlandet. Viktigst for meg er vanntetthet, vindtetthet og en god pusteevne.

    Lyngen er en topptur-jakke, mens Trollveggen er spesialisert for klatring. Jeg har holdt litt på med utendørs klatring, men ikke i så stor grad at jeg tenker dette skal gå utover egenskapene til den typen fjellsport jeg vanligvis holder på med. Det som trekker opp med Trollveggen er at den er ifølge Norrønas nettsider veldig slitesterk. Jeg hadde tidligere en 10 år gammel Falketind som revnet opp i sømmene ved glidelåsene. Riktignok var den litt eldre, men tenker at det er greit med en jakke som tåler litt røff bruk, f.eks klyving.

    Jeg savner også mer info om membranen dri3. Jeg finner lite informasjon om denne membranen, og Norrøna selger ikke lenger Lyngen og Trollveggen i dri3. Hvordan er denne membranen? Begge modellene jeg har funnet skal ha en vannsøyle på 20 000 mm.

    Alt i alt lurer jeg på hva dere tenker om hvilken jakke som passer best behovet mitt. Blir Trollveggen som en klatrerjakke upassende for aktiv friluftsliv når det ikke er klatring? Jeg vurderer også å vente på at det legges ut en Falketind som skal være mer allsidig. Eller om Gore Tex er bedre, og at jeg heller bør finne en variant med Gore Tex?

    Takk for svar:)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.