Gå til innhold
  • Bli medlem

SimenB

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SimenB

  1. HenrikD skrev (På 18.8.2021 den 14.11):

    Vet ikke om trådstarter har kjøpt telt nå, men for å unngå å dra på 3-mannsteltet har jeg selv vært på jakt etter et noe mindre telt for soloturer. Endte opp med et Helsport Nordmarka 2 fra XXL. Tilbud nå til 999 kroner. Alternativet for min del hadde nok blitt et superlight-telt, men de er som kjent langt dyrere og blir også for trangt for min smak. 

    Takk for tipset. Da er det kjøpt inn :)

    • Liker 1
  2. Espen Ørud skrev (1 time siden):

    Du siker ikke noe særlig om tyngden på kuppelteltet. Størrelsen spiller liten rolle synes jeg. Det er mer vekta som spiller inn. 

    Før jeg investerte 1/4 BNP i turutstyr var jeg mye på tur alene i det eneste teltet jeg hadde. Et 4-manns Helsport-telt som har fått mye tur før kroppen syntes den hadde godt av å kutte ned litt av vekten på turene...

    Kuppelteltet veier vel 3,16 kg. 

  3. Jeg og min lille familie er relativt nybegynnere innen tur og telting men det kommer seg. Vi har allerede et flott kuppeltelt vi bruker når alle tre er på tur. Jeg ønsker dog å å dra noen turer alene og tenker 3-mannsteltet er litt unødvendig stort.

    Kan noen anbefale et rimelig enmannstelt for en som ikke har veldig mye erfaring med aleneturer? Vet at man får de opp i 5000++, men finnes det gode alternativer som er langt rimeligere enn dette?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.