Gå til innhold
  • Bli medlem

Maveric

Aktiv medlem
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maveric

  1. De aller fleste dør hjemme i senga si, så vi kan ikke si at fjellet er et mer "farlig" område enn andre steder.

    I løpet av de få dagene disse to klatrerne var savnet, ble 10 personer drept i trafikken, så jeg vil si at veiene er langt farligere enn fjellene. Antagelig vil det gå et år til neste gang en fjellklatrer dør, mens biler, røyk, alkohol og våpen vil fortsette å ta liv daglig, uten at vi bryr oss, fordi vi er blitt så vant til det.

    Jeg har stor respekt for de to klatrerne. De fikk dyrke sin lidenskap for klatring i mektige fjell helt til det siste, i motsettning til de fleste av oss som vil seigpines alene på et sterilt sykehusrom i geriatrisk i 7 etasje helt til døden befrir oss fra kreftsmertene. Fjellet var deres liv, og fjellet ble deres død. Så enkelt kan det sies. De klatret frivillig og risikoen var kalkulert. Og best av alt, aktiviteten dems var ikke til fare for andre, slik en fyllekjører eller tobakkselger er.

    Ingen av oss er så betydningsfulle at vi kan leve evig, så vi må være forberedt på å kunne dø når som helst. Livet kan sammenlignes med å hoppe fra en skyskpraper. Før eller siden vil du klaske i asfalten langt der nede, og de fleste nøyer seg da med å falle apatisk mens de teller etasjer og venter på det uunngåelige. Men så finnes det noen få som oppi dette meningsløse livet, har en drift til å tøye strikken, finne noe meningsfyllt som gjør den korte og tidsbegrensete tilværelsen på jorda verdt å leve for sin egen del, og som gir livet en egenverdi som kan nytes. Sånne folk driver med risikosport som fjellklatring, dykking, fallskjermhopping, grotting, vill og tøylesløs sex med tilfeldige, og vi gjennomsnitts flatlandslus kan ikke gjøre annet enn å beundre dem.

    Mitt største ønske her på jorda er å kunne dø med støvlene på langt oppe i en fjellvegg, mens jeg driver med det som jeg elsker mest av alt, og som gjør livet mitt verdt å leve. Så får jeg bare håpe at mine pårørende ihvertfall har en sånn delvis forståelse for det. Når noen dør er det jo de pårørende man tar mest hensyn til. Men det er en ting som er værre enn å dø,. og det er å overleve som grønnsak, bundet til sykesenga resten av livet. Skal man først falle ned en fjellvegg, så er døden ikke det som skremmer mest.

    Og til de som fortsatt spør hvorfor noen velger livsfarlig lek i fjellvegg fremfor tryggheten i TV-stolen:

    Man Small

    Why Fall

    Ground Call

    Thats All

    Fint inlegg.

  2. Nå er det i dag slik at man har tilgang til mail overalt via mobilen eller nettbrett, man kan til og med få varsellyd på mobilen hver gang det kommer inn en ny mail. De fleste får vel ta med mobilen på jobb og benytte den i pauser. Det er lenge siden man måtte dra hjem og slå på en PC for å lese og besvare mail. Argumentet om at man må vente til etter arbeidstid for å sende og besvare mail gjelder derfor ikke lenger.

    Problemet oppstår når e-posten ikke blir besvart.

  3. Sitat fra nettsiden deres: Vi har ikke telefon i butikken, men tar i mot alle henvendelser på e-post til [email protected]

    Jeg kunne ikke i min villeste fantasi finne på å kjøpe noe som kunne tenke seg å gå i stykker fra en slik plass. Derfor har jeg ingen erfaring med sportsnett.

    Tekn deg problemer med en leveranse...så kan man lese på siden deres :

    Er forsendelsen forsinket?

    Har du ikke mottatt varene innenfor tidsfristen på 3-5 virkedager? Eller mener du at du ikke har mottatt, eller på annen måte mistet ditt tilsendte sendingsnummer? Ta kontakt, og vi sporer opp pakken og gir deg tilbakemelding. Husk å oppgi ordrenummer.

    Kontakten er pr. mail........... hvor sportsnett sier: Dersom du sender oss en e-post eller faks og ikke får svar innen 12 timer, vennligst prøv på nytt. Det kan oppstå tekniske problemer som gjør at henvendelsen ikke kommer frem.

    Joda, dette kunne blitt en opplevelse.

    Nei, takke seg til å handle en plass der man kan få snakke med et menneske dersom det skulle oppstå noe av noe slag.

    Har blitt litt mer betenkt nå. Jeg har sendt mail 3 ganger hvor jeg etterlyser en bukse jeg har kjøpt, men får ikke svar.

    :lol:

  4. Jeg har så vidt fisket i Vassvik-vannet en gang jeg gikk forbi det. Jeg fikk ingenting, og så heller ingenting, men har hørt at det skal være alvorlige mengder små-røye der. Pluss en og annen sjøørret. Men har du først tenkt deg den veien, vil jeg heller anbefale Langvannet - som ligger på andre siden av Vassvik-egga. Spesielt hvis du liker tørrflue-fiske.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.