Gå til innhold
  • Bli medlem

Tore Knutsen Rødal

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tore Knutsen Rødal

  1. Desverre , men Nido ( som funker meget bra) er å finne på dem fleste innvandrersjappene.   Kjøpte også noen større porsjonsposer med creamer der også , blir å teste disse på havregrynen neste tur :)  Blir spennede å se når (om) kommer i butikk :) Viking Melken er den beste :)

    • Liker 2
  2. zementh skrev (13 timer siden):

    Jeg har opplevd at den plastdelen som skulderreimene er festet til knakk, men det ble fikset som reklamasjon. Dette er en kjent svakhet på recon pack som virker som mange har opplevd. Men når det gjelder problemet her, så virker det bare som at muttere ikke er skrudd godt nok på. Såvidt jeg vet er dette låsemuttere, så om de skrus helt til så skal de ikke falle ut. norrøna sender deg nok noen nye muttere om du kontakter dem. Så kan du evnt legge på litt locktite når du skrur de på så er du trygg på at de aldri faller av igjen.

    Sendte den uansett inn jeg , blir nok å selge den når jeg får den tilbake.   Blir nok overgang til Osprey som jeg kun har gode erfaringer med etter utallige døgn i skog\fjell. Synes det er for ille å reparere en sekk som er kun brukt i få døgn!

  3. Kjøpte en Recon 125 for kort tid siden. 

    Sekken er brukt under 2 uker totalt.

    Vært lasta med omtrent 30kg for hver tur.

     

    Kom akkuart hjem fra en  tur over børgefjell , hadde med meg perfekt utstyr (trudde jeg).Midt i turen så løsna! hele hoftebelte , ikke akkuart koselig når det skjer midt på høyfjellet i halg og sterk vind. Fikk heldigvis stroppa\teipa den fast så jeg greide å gjennomføre resten av turen.

     

    Men nå sitter jeg her litt usikker( med utslitte skuldre) på hva jeg skal gjøre til neste tur , vil ALDRI oppleve noe slikt igjen. Er det virkelig slik at man må gå over alt av mutter\skruer\etc etc for hver eneste gang man bruker den?

    Er en god sekk å bruke så håper jeg bare har fått en mandags-sekk. Venter ihvertfall spent på hva Norrøna Garanti avdeling sier :)

     

    Flere som har opplevd noe lignende  med sekken?

    IMG_20200909_154847.thumb.jpg.4287ff0bfb86f827f837fa0caf869076.jpg

     

     

     

    • Liker 1
  4. Ward skrev (13 minutter siden):

    Jeg kjøpte denne. Hvordan doserer du for eksempel et glass melk om gangen? Holder pulveret seg bra om du bare bruker litt og litt?

    Ble at jeg kjøpte Nido boksen . Den holder seg veldig bra :) , står på boksen  hvor mange gram man trenger . Bruker å rasjonere melkepulver i ziplokk poser før tur. Fungerer utmerket og smaker helt greit :) 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.