Gå til innhold
  • Bli medlem

Panzer

Aktiv medlem
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Panzer

  1. Jantoret skrev (3 timer siden):

    Har nettopp kjøpt og vært på 3 dagers tur med bergans trollhetta 4. Vi er 5 i familien og alle fikk plass. Så teltet har god plass til 4. Ungene er 5, 8 og 10.

    Er massivt fortelt, som gav litt kondens. Men fikk teste teltet i regn og det tok unna det. Er ganske høyt inni til å være tunnelltelt og 2 innganger gav fin gjennomlufting på varme dager. Må si at til 4499 er det utrolig mye for pengene.

    Kvaliteten virker bra, pluggene er litt simple. Ellers er jeg imponert over teltet i forhold til hva vi gav for det. 

     

    virker fristente. Men hvor fant du det til 4499.. finner det til 8500 nå

  2. På jakt etter et telt for hele familien (2 voksne, 2 barn på 7 og 9 til bilcamping. Noen som har erfaring med dette? Syns det ser bra ut med god plass og to separate soverom. Samt innafor pris. 
     

    Erfaringer, alternativer? 
     

    krav:separate soverom til voksne, barn. Ståhøyde inne, plass til bagasje, kvalitet. Orker ikke billigbillig ræl, liker holdbarhet. 
     

    per i dag kjører vi to telt, et Helsport Spitsbergen og et Hilleberg Allak 2

    https://www.addnature.no/primus-bifrost-y6-M562458.html?_cid=22_-525_237694_237781_381930_642188_0_Prisjakt.no&utm_source=Prisjakt&utm_medium=psm&utm_campaign=5-mannstelt eller til flere&utm_content=Primus&utm_term=435395#&gid=1&pid=1


     

  3. Jeg er lei av våte og fuktige klær så skal investere i dry sacks i div str. Alt fra mini til større til sovepose og klær. 
    mange å velge mellom. 
    Noen med gode erfaringer eller er det stort sett samme? Ser mange har nylon 40d stoff

  4. Jeg har brukt min Allak 2 en del ganger nå , men kun alene og i sol eller snøvær så aldri hatt baktanker med dørløsningen før nå.

    I helgen har det vært i bruk 2 ganger, begge med barn. 0-2 grader og enorme mengder dugg så ytterduk har vært som i regnvær, klissvåt.

    Alt er bra inntil man skal prøve å lirke seg ut og inn og da spesielt barna, ytterdøren faller rett på innerduken og gjør denne klissvåt samt spruter vann inn i innerteltet om du ikke er superforsiktig. Hadde jeg vært alene hadde det sikkert gått greit da jeg bare hadde brukt døren motsatt av der jeg skulle sove men relativt fight inni der med 2 stk 65cm underlag :) Fryktelig irriterende.  Hvordan løser dere det? Foruten min løsning som blir å bestille et kaitum 3/4 kjapt så jeg har det klart til neste helg (solgte akkurat et Keron 3GT og Fjellheimen 3 SL, dårlig timing)

    Er andre kuppeltelt fra Hilleberg like "dårlige" på ytterduk i døråpning eller finnes det bedre alternativer? 

  5. Men ser nå at info XXL opplyser er noe man skal ta med en klype salt. F eks vannsøyle på bunnduk på teltet i de forskjellige størrelsene 🤣🤣

    Breheimen2 : 12000mm

    Breheimen 3: 7000mm

    Breheimen 4 : 120000mm

    Breheimen 2 og 4 har 4700mm vannsøyle på ytterduk mens Breheimen 3 kun har 3000mm . 
     

    skal dog nevnes at Breheimen 3 har en vekt på 345g så tatt i betraktning er det jo ganske ok at den er litt dårligere

    #håpløst

     

     

    • Hehe 1
  6. Hei og takk for svar

    utfra duk og spesifikasjoner er det vel likt et telt i Pro serien ser det ut som. Samme duk og stenger. vekten er ikke så krise for meg. Skal brukes med barna så vil ha et de kan «herje» litt i uten at det ryker. Akkurat solgt et Fjellheimen 3 SL da det krever litt mer hensyn 👍🏻

    • Liker 1
  7. Aleksander Jacobsen skrev (7 timer siden):

    Hva mener du med at glidelåsen spiser underlaget? At det gnager mot liggeunderlaget mens det ligger i Chairkitet? Jeg er veldig obs når jeg lukker glidelåsen. Tenker at det er fort gjort å kjøre glidelåsen i underlaget, så jeg har alltid en finger under for å separere når jeg kjører glidelåsen.

    Mener jeg var relativt forsiktig, men tydeligvis fort gjort. Tydeligvis en svakhet. 
    uansett er regnestykket mitt bekmørkt med tanke på komforten jeg var ute etter🤣

    Exped underlag:2000kr, chairkit 1000kr, nytt underlag 1700kr

    totalt 4700kr for 2 timer kos 🤣🤣

  8. ArveS skrev (På 14.8.2020 den 21.10):

    Hei - plukker opp denne igjen etter sommeren. Jeg lurte bare på en ting, og det gjelder om du har forsøkt å ligge med føttene i det som egentlig er hodeenden, eller om du betrakter det som upraktisk/sjanseløst?

    Hei

    mulig jeg misforstår spm ditt , men eneste forskjellen på hode/fotende er vel at det er lommer til oppbevaring i hodeenden?

    personlig ender jeg merkelig nok nesten alltid opp med hodet i fotenden. Senest i natt

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.