Gå til innhold
  • Bli medlem

Monica-geita

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monica-geita

  1. Hei!

    Norrøna, Bergaans, Gaupa, Skogstad osv.

    Nå er det jo mye "supert" fjellutstyr på butikken i alle prisklasser og med forskjellige effekter og bruksområder. Folk sier man bør ha yttertøy som puster, er regntett, holder varmen, er lett å holde rent, ikke bevegelseshemmende osv :roll:

    Går du på butikken og spør er det 10 ulike typer som anbefales og helst den som er aller dyrest :(

    Er det noen som har personlig erfaring med et spes merke som er allright for fjellturer ol.?

    Trenger ikke være det dyreste og beste, men noe som holder stand en stund..:?

    Kan også slenge med skotips om du har :)

  2. Går helt fint å bruke det selv om den er beregnet på Hester. Har hvertfall ikke merket noe negativt i forhold til hud osv. Jeg har i utgangspunktet sensitiv hud så tror jeg ville reagert om det skulle være noe :oops:

  3. Myggspray til hester finner du i Norge, på de fleste heste butikker, på nett og i en del større dyrebutikker =) Vet tropehagen har brukt å selge :oops:

  4. Dra og kjøp dere myggspray beregnet på hester. Får dem i litt større sprayflasker og de funker som bare juling..:oops: Og de lukter ikke så verst heller. Holder fluer og klegg borte også.

  5. Er det noen som har noen gode tips om trening? Har gått en del i skog og mark men er ikke noe GODT trent i den forstand. Har veldig lyst å begynne for fullt og gå på utfordrende fjellturer med mål om å kunne samle topper :shock: Tar i mot alle gode forslag om hvordan jeg kan komme i best mulig fysisk form. Bein, rygg, kondisjon osv.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.