Jump to content

Busken

Passivt medlem
 • Posts

  1,024
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I dag sendes programmet som var grunnlaget for denne tråden.
 2. Mener å huske at DNT opererer med 3 km (på kartet) per time og legger til 15 min per 100 høydemeter stigning.
 3. Stategi: ta det pent helt opp til Raufjellet. Bakken opp fra Kvarstadsetra til Midtfjellet er nådeløs hvis du har vært for ivrig i starten. Overlever du til Midtfjellet, så fullfører du, men det en del slit igjen den siste biten opp til Sjusjøen samt på flatene mot stadion. Unngå å gjøre den tabben jeg gjorde med camelbak: på startstrek oppdaget jeg at slangen hadde frosset. Den tinte ikke på hele turen, så jeg gikk med to kg ekstra og måte drikke på stasjonene. Etter det har jeg vært enda mer nøye med å blåse tilbake væsken fra slangen. Lykke til! Grin blod! Stå på!
 4. Se : http://www.skiforeningen.no/marka/forem/#loyper
 5. Takk for en veldig fin tur, ja! Yngste Busk lå en posen hun pleier å sove i i vogna. Det er en dunpose med sauskinn av merke Lamm. Hadde i dunjakka mi over i tillegg. Under seg hadde hun Exped downmat 9 og ajungilak bamse. Hun sov uten stans hele natta.
 6. Toppen av Barlindåsen! Tog til Sandemosen stasjon. Fjellskitur på sti og god utsikt mot byen og Tryvann. Litt spennende skitur ned igjen... Retrettmulighet noen km på preppet skiløype til Kjelsås hvis du skulle få skrekken.
 7. Det er bare lys grus og sand. Se bilde fra nabotoppen: https://www.fjellforum.no/oldLinkConverter.php?oldAttach=9608
 8. Oppdatering: -Oppmøte P-plassen ved Østmarksetra kl 15 førstkommende lørdag. -200 m å gå (evt på ski) i skiløype til bålplass. -Hver familie sitt telt, mat og litt ved. -Grilling og tullprat. Snille akebakker. Unger som ikke fryser. -Svingen, thomas75 og undertegnede påmeldt. Samt arvingene... Plass til flere! Ser fram til en annerledes utfordring!
 9. Test: http://www.klikk.no/test/article468300.ece Jeg har den fra LittleLife og er fornøyd med den.
 10. Det er vel det man kaller NetCom-sveis, Dag; store områder med dårlig dekning... Unnskyld.
 11. Har ikke vært der selv på lenge, men du kan kanskje få en inntrykk på: http://www.sollia.net/vaeret-i-sollia
 12. Da satser vi på lørdag formiddag fra parkeringsplassen på Østmarksetra. Tar resten av planleggingen på pm.
 13. Holder av helgen 11.-12. feb. Sognsvann er ok. Bålplassen ved Ulsrudvann i Østmarka er også fint. (200 m å gå fra P-plass). Hva med et pølsegrillemøte før overnattingsturen? Vurdere å kjøre rett fra barnehagen til Ulsrudvann i morgen og fyre opp et bål. (ca kl 17). Evt lørdag førstkommende. Hvem er med?
 14. Håper på en teltovernatting med 2-åringen en av de to første helgene i februar. Bor i Oslo. Hadde to overnattinger i sommer og det gikk greit. Kanskje vi skal få til noe felles?
 15. Fire kompiser hadde planlagt guttetur på fjellet. To dager før de skulle dra, hadde kona til Svein lagt ned reiseforbud. De andre dro som avtalt, men da de kommer fram, satt Svein der allerede med kaffekjelen munter og plystrende ved bålet. "Jøss, hvor lenge har du vært her? Og hvordan klarte du å få lov å dra?" spurte den ene. "Jeg har vært her siden i går kveld. Dere skjønner; i går kveld kom kona inn på stua, med en ny, gjennomsiktig nattkjole. Hun grep tak i handa mi, og leide meg inn på soverommet. Der var det levende lys, og massasjeoljer på nattbordet. Kona gav meg to par håndjern og ba meg lenke henne til senga, og etter på gjøre hva jeg ville. Så... her er jeg!"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy