Gå til innhold
  • Bli medlem

Tanita

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tanita

  1. På 21. november 2015 kl. 20.35.48, smgj skrev:

    Vi kom fra Mexico i leiebil og var på fastlandet innenfor revet et par dager: http://www.serenitysands.com/
    Veldig, veldig hyggelig vertsskap, men litt lite å gjøre. Uansett veldig hjelpsomme i forhold til å finne ut av ting.

    Vi dro derfra til Caye Caulker med fly mens vi lot bilen stå på Serenity Sands. Småfly er relativt billig ut til atollene. Caye Caulker er kjempefint sted for å få backpacker-følelsen og som utgangspunkt for dykking. Vi bodde på The Lazy Iguana. Ikke så koselig, men veldrevet og helt ok. Rent og pent. http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g291963-d502836-Reviews-Lazy_Iguana_Bed_and_Breakfast-Caye_Caulker_Belize_Cayes.html

    Om dere dykker og har sertifisering til det  så få med dere Blue Hole. Ikke så kjent som den i Rødehavet, men en skikkelig opplevelse.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Blue_Hole
    Vi brukte flere av operatørene på øya, men hadde med eget utstyr. (Egen BCD og ventil, samt ventilovergang.) Mange flotte dykk.

    Derfra dro vi tilbake til Serenity Sands og hadde det som utgangspunkt for en tur med cave tubing: http://www.cave-tubing.com/ (Vi var skikkelig heldige og fikk en tur alene med guide, i stedet for å flyte i mølje sammen med en shipload fra en cruisebåt.)

    Vi tok også en tur til mennonittområdet i Belize: https://en.wikipedia.org/wiki/Mennonites_in_Belize og innom noen Mayaruiner på samme tur (https://en.wikipedia.org/wiki/Lamanai) I forhold til Mexico så var det mye mindre turister der og man fikk sett nærmere på ruinene.

    Dere får spørre om det er noe dere lurer på. Kanskje jeg kan bidra. Vi var altså bare i Belize og Mexico sør for Tulum.

    tusen takk for supre tips! 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.