Gå til innhold
  • Bli medlem

toregil

Passivt medlem
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toregil

  1. Jeg har brukt mange par fjellstøvler opp gjennom årene. De forrige var Crispi HTC, og før det noen Alfa-sko, begge lærstøvler. Crispiene fikk gjennomgå i all slags terreng, bl a mye fjell. Etter 3-4 sesonger var de begynt å lekke siden gummien hadde begynt å løsne på den ene skoen. Greit nok, de var så slitt allikevel. Men alle sømmer var inntakte.

    Så kjøpte jeg Crispi Besseggen. Og allerede etter første tur var sømmene begynt å ryke. Etter andre tur var mange røket. Tok kontakt med butikken, og sendte de tilbake. Fikk de reparert (sydd), men reparatøren hadde ikke sydd alle ødelagte sømmene, så det endte med at jeg fikk splitter nye støvler. Da jeg tok den første turen i sommer med helt nye støvler, på en dags fjelltur, så var jeg skeptisk, og fikk rett. Flere steder var sømmene begynt å slites av, etter bare en dag!

    Etter den andre turen, ser jeg hvor det bærer. Sømmene kommer til å ryke så det suser, ingen tvil om det. Kan ikke fatte at det går an å lage støvler med så dårlig "tråd". Er det ikke meningen at man skal kunne gå i stein og ur, eller er de beregnet for "turiststier"? Er det andre som har lignende erfaringer? Nå skal jeg klage på nytt, men ønsker ikke samme støvel i retur. Aldri mer Besseggen for meg i hvert fall.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.