Gå til innhold
  • Bli medlem

Jarle Vaage

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jarle Vaage

  1. Vi har gått med ergosele og bæremeis på masse turer med våre. Meis og ergosele/sjal kan ikke sammenliknes. Hele barnet og skjelettet og har en helt annen støtte, inkl avlasting, rytme, puls, varme osv fra kroppskontakten i en bæresele/sjal. Vi har gått mange turer og hatt med begge deler - meisen passer bra når barnet er våkent og entusiastisk. Selen gir hvile, trygghet og mulighet til enten å sove eller bare hvile.

    Skal dere gå mye vil jeg anbefale begge deler - selen er også veldig finn å bruke de dagene barnet sutrer, vil ikke sove og bare bli holdt. Jeg har laget mange middager med barnet i sele.

    Forøvrig enig i at barn i dag overbeskyttes, men tror ikke det er sunt å begynne for tidlig og ha for lange økter i bæremeisen. Sele er old-school, og gir barnet veldig mye bra! De bør også gå mest mulig barbeint :-)

    • Liker 1
  2. Takk for tips om kø langs Mjøsa, nå ser det ut som vi kjører søndag morgen, og da bør det ikke være så ille - pga kirketid, lite sprenging da.

    Eventuelt kan vi kjøre om Skarnes, siden vi starter ikke fra Oslo - men Fetsund traktene.

    Fikk tips om at Venabygdsfjellet - Folldal og nord til E6 er full av fine teltplasser.

     

    Om noen har konkrete tips til hvor å stoppe, med 10 meter til fin tursti og 10 meter fra bilen men unna trafikkstøyen, så ja takk :-)

  3. Hei, skal kjøre til Oppdal med en 2 åring og to hunder i bilen. Planlegger å ta med telt, sovepose, primus og bæremeis for å kunne overnatte underveis, og få litt fjelliv og kanskje tusle opp på en fjelltopp eller kolle.

    Ønsker å kunne svinge litt unna hovedveien, og telte uten trafikkstøy og gretne grunneiere.

    Tips? Mellom Dombås-Kongsvoll? Eller bør jeg kjøre Ringebu - Folldal.

    Takk på forhånd til den som vil skrive litt :-)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.