Gå til innhold
 • Bli medlem

Kristine K

Medlem
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristine K

 1. Hei,

  Jeg spør sikkert om noe som noen har svart på før, men håper likevel at noen kan hjelpe meg med dette spørsmålet:

  Jeg er på jakt etter en pose jeg kan bruke på vinteren. Det vil hovedsaklig være snakk om overnattinger i telt, og sjelden i mindre enn 20 minus. Men, jeg er en jente på under 160 cm og en skikkelig frysepinn, så jeg vil helst unngå å fryse. Jeg vil stort sett gå med sekk, så det hadde vært greit med noe som er mulig å få plass til i sekken. Turene vil stort sett være på mellom 1-3 overnattinger.

  Saken er den at jeg har en Ajungilak Kompakt 3-season fra før, så det jeg lurer på er om jeg skal gå for en ny vinterpose, eller om jeg f.eks. skal kjøpe en litt billigere og lettere 3-sesongs dunpose som jeg da kan bruke inni posen jeg har fra før. Jeg har også en lakenpose i silke jeg kan bruke inni der igjen.

  Når det gjelder pris så er jeg litt åpen på det fordi hovedpoenget vil være å unngå å fryse og ha en komfortabel tur, men jeg kunne gjerne tenkt meg en løsning som er relativt billig. Det er uaktuelt å kjøpe pose i 4-5000 kronersklassen. Vil helst holde meg under 3 lapper.

  Noen som har innspill?

  Jeg lurer også på det med lengde på posen. Ser at det er ganske vanskelig å få tak i poser på 165-170 cm, så utvalget er større hvis man går opp til 180. Vil det ha mye å si for varmen? Ajungilakposen jeg har fra før er 180, og det har funket greit til nå, men det er sjelden jeg har overnattet i noe særlig lave temperaturer med den...

  Hilsen Kristine

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.