Gå til innhold
  • Bli medlem

ESCAPE THE PANDEMIC SERIES TRAILER

Av Nikke,23. april 2021
  • 415 views
  • 15 comments

Etter å ha trasket i 40år til fjells, på vidder, både i sør og nord, samt i dype skoger der slike fins, så har jeg endelig tatt et valg om å lære meg litt mer om film og foto. Nå har jeg jo gjennom årenes løp filmet og tatt en del bilder på tur før, men aldri med en plan, regi eller med fokus på å dele i en større skala. Tror lysten eller nødvendigheten ble presset frem i starten av koronaperioden, et slags sammenfallende ønske om å lære noe nytt, og dele noe jeg opplevde som viktig og nødvendig i en vanskelig tid. Sammen med turkompis Håvard, skal vi gjennom en miniserie, forsøke å fortelle hvordan vi opplevde tiden med korona før turen, og tanker om dette underveis på turen sommeren 2020. Begge startet helt på scratch med særdeles lite erfaring bak, og foran et kamera. Videre hadde ingen av oss erfaring med videoeditering. Dette er nok ganske så tydelig for dere som er erfarne her på Fjellforum. Likevel håper vi at vår historie, vår tur på ei vidde i nord sommeren 2020, er verdt å se. Her er hvert fall traileren. Setter umåtelig pris på all støtte, deling, support og og konstruktiv kritikk. Vi tar alt med oss inn i neste spennende prosjekt som starter i juli og varer i tre uker.

Anbefalte kommentarer

CommentsHeisann. En oppdatering av progresjonen. Vi er i rute med vår ferske amatør video serie fra fjorårets langtur i nord, og første episode har "premiere" 21 mai på vår alles Tube. Det nye er, i håp om litt ekstra interesse, at vi kjører i gang en liten konkurranse. Så her blir det en sjanse til å vinne telt fra vår nye samarbeidspartner, som i første omgang har gitt oss hele to telt å dele ut til heldige vinnere.

60flag 2.jpg

Dinner 2.jpg

roya 2.jpg

Lenke til kommentar

Hvor er konkurransen?

På YT-kanalen deres er "innhold for barn" aktivert. Er det med vilje? Innstillingene på YT slik at jeg som abonnerer ikke kan trykke på alarmbjella for å få varsel om mye innlegg eller like en film fordi "innhold for barn" er aktivert.

Lenke til kommentar
ost skrev (9 timer siden):

Hvor er konkurransen?

På YT-kanalen deres er "innhold for barn" aktivert. Er det med vilje? Innstillingene på YT slik at jeg som abonnerer ikke kan trykke på alarmbjella for å få varsel om mye innlegg eller like en film fordi "innhold for barn" er aktivert.

Tusen takk for det, skal se på det. 

Konkurranse kommer etterhvert 🙂. Vi må få produsert informasjonsvideo for konkurransen først, regler mm. 

Lenke til kommentar

Vi har nok misforstått den regelen rundt barn, men det er nå endret for kanalen. For de som har abonnert men ikke får til å huke av på bjella så må dere av-abonnere, abonnere igjen og så skal det nå gå fint å huke av på bjella. Tusen takk for feedback @ost

Lenke til kommentar

Etter en lang dag på elva med alt fra padling på totalt magiske plasser, til lining tett på hissige strykk, vading, trekking og dytting, fant vi ved dagens slutt en fantastisk camp.

Sweet camp.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.