Gå til innhold

Video Comments

 1. In: LANDET PÅ LANGS | TEASER

  Av Isak Knutsen,26. jan. 2020


  Endelig nærmer det seg at første episode av "Landet på langs" vises på YouTube-kanalen. Premiere-dato ser du på slutten av traileren nedenfor. Videre vil det legges ut en episode samme dag hver uke til alle episodene er ute. Dette er litt av en ekspedisjon, så det er mye råkult i vente! Bare å glede seg! Husk å abonner samt ha på varsler for nye videoer slik at du får vite når episodene kommer ut!

   

 2. In: LANDET PÅ LANGS | TEASER

  Av Isak Knutsen,11. jan. 2020


  33 minutter siden, Marius Engelsen skrev:

  Knallbra! Gleder meg :) 👍

  Omtrent hvor lang blir det endelige resultatet?

  Så gøy å høre! Serien vil bli på 10-12 episoder, men til forskjell fra TV-serien jeg laget til TV 2 av turen ("Villmark Uten Voksne") så vil disse episodene ble en god del lenger, så jeg får vist mye av det som skjer på en slik ekspedisjon. Da får jeg tid til å vise alt fra planlegging, kaffe i teltet på morgenen, når noe går galt og hvordan vi løser dette osv... Tror dette blir en skikkelig bra serie, da særlig for friluftsinteresserte på grunn av lange episoder;) Gleder meg til å dele!

 3. In: LANDET PÅ LANGS | TEASER

  Av Marius Engelsen,11. jan. 2020


  Knallbra! Gleder meg :) 👍

  Omtrent hvor lang blir det endelige resultatet?

 4. In: Lavvo Ovner Gstove XL og Winnerwell Titanium Folding Stove Del 2

  Av Hege P.,15. nov. 2019


  Heisann! Takk for to gode omtaler! Jeg kom til å tenke på en ting: Jeg skjønner meningen med den lette ovnen og transport, men dersom diameteren på pipestussen er den samme på begge ovnene, kan stålpipa brukes til denne ovnen da? Dersom man frakter med pulk vil det uansett bli lettere dersom den lette titanovnen kan brukes sammen med den mer solide stålpipa. I forhold til å dra med seg hele den tyngre stålovnen og tilbehør, mener jeg. :)

 5. In: Frilufts-Vlog #8 – hengekøye og Jerven-duk

  Av frankdrebin,31. aug. 2019


  Jeg vil si at du trenger et annet oppheng og en mønesnor. Du ligger best når du ligger på diagonalen i en hengekøye. 
  Slik du har den nå vil den presse på skuldre og hofter og overalt hvor den presser mot deg mister du isolasjonsevnen til soveposen. 

  Dette løser du ved å installere en mønesnor og å bruke et annet oppheng. 
  Jeg bruker noen 1000kg 2,5cm lastestropper fra Jula som egentlig kom i en jekkestroppsett. Jeg skar av metallet og lagde en løkke på ene enden. Andre enden brukte jeg lenge bare en pinne eller karabinkrok. 
  Fant ideen her: 


  Jeg sover ikke dårlig, men jeg sove raldri så bra som jeg sover i en godt hengt køye. Kjekt å se at du koser deg i skauen. :)Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.