Jump to content

Liggeunderlag til campingbruk


Recommended Posts

Jeg skal sykle over Senja, ned gjennom Vesterålen og over på fastlandet (Steigen og Kjerringøy) til sommeren. I den forbindelse lurer jeg på om det holder å satse på et billig liggeunderlag fra Biltema/ClasOhlsson? Skum evt kombinert med et selvoppblåsende? Har bestemt meg for å investere noen kroner i telt og sovepose, og synes det blir dyrt med et liggeunderlag til 900 kr i tillegg .....

Noen som har erfaringer?

Jeg skal slå opp teltet på campingplasser evt i skauen hvis jeg må, men altså ikke noen villmarkstur. Jeg har ingen planer om å bruke underlaget om vinteren, men det kan jo bli kjølig om sommeren også

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Takk for svar, men jeg har allerede lest de trådene - de diskuterer i hovedsak de dyre liggeunderlagene (Bamse Extreme, Ridgerest osv), og det er mye snakk om vinterbruk. Det jeg lurer på er om noen har erfaringer fra de billige underlagene (både oppblåsbare og skum) fra Biltema og ClasOhlsson - til sommer/campingbruk.

Link to comment
Share on other sites

Dette blir vel som å banne i kjerka her på fjellforum....., men om sommeren, på campingplasser bruker jeg ofte en god gammeldags - billig luftmadrass. Det er kanskje uaktuelt når dere skal sykle (er jo litt tung og pumpe må jo tas med)

De billige celleplast underlagene er helt okei til sommerbruk, og så "billige" att det ikke er noen stor sjanse å ta om du finner ut at de er ubruklig til ditt formål!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy