Gå til innhold
  • Bli medlem

:::gjennom et nåløye:::


aida

Anbefalte innlegg

dette var andre gang jeg fikk bruke "snowshoes" som jeg første gang brukte i januar 2008 på fjellet Seymour: http://picasaweb.google.com/milna07/MtSeymour/photo#s5158515798302210738. dette med meg og klatring begynner å bli veldig skremmende fordi jeg føler at hodet mitt fylles mer og mer med "rocks and ice" for hver dag som går :). så, gjennom et nåløye i BC, Kanada: http://picasaweb.google.com/milna07/NeedlePeak/photo#s5181353184564030242

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Flott!!

Jeg vil å til Canada :D

gremlin, du er velkommen; G. og meg bor i Vancouver, BC, og vi tar deg gjerne med for å vise deg noen flotter fjelltopper, fantastiske klipper, psykedeliske innsjøer m.m.; jeg prøvde å skrive en tekst om Needle Peak for noen dager siden, nevnte Hope og Rambo, da en venn av meg, Nordlending selvfølgelig :lol:, utfordret Goran og meg til å klatre den norske versjonen av Needle Peak, nemlig Stetind (http://gorida.blogspot.com/2008/03/ugliest-mountain-i-ever-saw.html); Stetind ser super mer utfordrende; har noen fra FF (fjellforumet) klatret dette fjellet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må bare si jeg ikke helt forstår greia med trugetur i slik terreng når en kunne fått noen herlige nedkjøringer på ski.

Så mye av det samme i alpene i vinter. Når du har slitt opp hele den supre fjellsiden, så mener jeg en skal belønnes noen herlige svinger på telemarkskiene og ikke straffes med å slite med trugene nedover.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk at truger/snowshoes alltid har hatt vært en del av friluftslivets sjel i USA & Canada! De har ett helt annet forhold til snowshoes der, enn vi har her i skandinavia. :?

For fjellet stetind: www.stetind.nu

her i Kanada sier man: 'skiing is cheating' :D, og det er egentlig Goran som sa at jeg skulle skrive dette; i tillegg nevnte han Joffree Peak og fjellet Matier (nord - ost side), og to flotte skiturer man kan faa seg paa 50 graders berg naar forholdene er tilstedet:

1. http://www.zone-2000.net/arhiv/06/033joffr/pict01.jpg

2. http://www.zone-2000.net/arhiv/06/033joffr/pict02.jpg

3. http://www.clubtread.com/forumPix/129000/129482.jpg

4. for mer om hele turen: http://www.clubtread.com/sforum/topic.asp?TOPIC_ID=21923

saa, velkommen velkommen skal dere vaere :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...
Flotte bilder i fin natur.

Men må si det kribla i skifoten.

jeg kan ikke stå på ski enda. jeg mener, jeg kan ligge med skiene på, og i ny og ne klarer jeg å skli i spor :shock:, så jeg tenker ikke en gang på skiene; anywayZ, sist søndag klatret jeg for første gang til Wedgemount Lake, og første gang klatret jeg i ca. 40 grader; slo - mo suicide, slik Ricochets synger om :oops:; G. har skrevet om fjell Wedge som han hadde klatret for tre år siden; jeg prøvde å oversette reportasjen: http://gamme.no/blogg/default.asp?emne=blog&NewsId=564&fkBloggId=80 ; mine bilder fra søndagsturen til Wedgemount Lake kan sees her: http://picasaweb.google.com/milna07/WedgemountLakeMtCook

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
i tillegg nevnte han Joffree Peak og Mt. Matier (nord - ost side), og to flotte skiturer man kan faa seg paa 50 graders berg naar forholdene er tilstedet:

husker dere at jeg for lenge siden nevnte det fantastiske Mt. Matier i Pemberton området, og folk som brukte ski for å komme seg ned i ca. 40 grader? vi har endelig klart å finne tid til å gå i dette område, og klatre Mt. Matier (G. og M. for tredje gang), og jeg klatret for første gang. vi møtte folk fra Østerrike som hadde med seg ski, og som dagen før klarte de fantastiske 40 grader. i tilfellet noen vil se hvordan Mt. Matier ser ut i disse dagene: http://gorida.com/blog/?page_id=6&album=2&gallery=60

post-3240-133474619963_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.