Gå til innhold
  • Bli medlem

test av liggeunderlag


madsemann

Anbefalte innlegg

så det holder til og sove under åpen himmel på sommeren?

Hva mener du? Om sommeren er det jo ingen problemer med tanke på isolasjon, da det ikke slår opp kulde fra bakken. Så da kan ihvertfall jeg sove på den tynneste, letteste matta. Har funnet en på Jula som er ekstremt lett. Holder i massevis det. På vinterstid er det jo derimot mer essensielt med hva man har under seg for å isolere godt, og da orker jeg som sagt ikke tenke på å måtte begynne å fikse liggeunderlag eller tenke på riktig lufttrykk. Derfor kjører jeg Bamse. Med enkle virkemidler blir komforten mer enn god nok.

En annen kjekk ting med Bamse om vinteren, er at jeg frakter isboret og spaden inni det. Det vet jeg ikke om jeg hadde ville gjort med et oppblåsbart underlag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
  • 2 uker senere...
så det holder til og sove under åpen himmel på sommeren?

har veldig lyst på SynMat 7 UL M liggeunderlag (http://www.oslosportslager.no/produkt/exped-synmat-7-ul-m-liggeunderlag-26461.aspx) men siden jeg har lyst til og sove under åpen himmel bør man kanskje ta med noe annet på de turrene og eller ha synmate UL i teltet? har i dag downmate 7m men syns tar unødvendig mye plass/vekt på sommertid når jeg ser synmate 7 UL kom,har kun brukt downmate i telt :shock:

Jeg ville ikke hatt noen betenkeligheter med å bruke det rett på bakken. Gulvet i teltet ditt gir nok ingen beskyttelse mot det som skulle stikke hull på downmat'en.

Verdt å sjekke er kanskje Therm-a-rest xlite og?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har tenkt lit på det og,Ville kanskje vært greit og ha slik liggeunderlag litt enklere og ta en 5 min i bakken uten og måtte blåseopp liggeunderlaget.

Det som er kjekt med det exped er volum,siden jeg tenkte og kjøpe en lettere sekk til sommer bruker (har i dag en 120 liter sekk som veier 4kg unødvendig stor/tung til sommer) men kan vel kanskje bare feste 2 stk av de der på sekken siden jeg og sønnen min skal på tur (3 år til sommer) så er jo ikke volum så farlig hvis man får festet dem på utsiden :)

Men blir vel overgang fra exped 7M til det her vil jeg tro :D

altertivet er og kjøpe exped og ta med seg en slik her på tur http://www.exped.com/exped/web/exped_homepage_na.nsf/0/D7CBFA0F31C9C4D0C125767E00705EC1?opendocument da bør man ikke punktere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.