Gå til innhold
  • Bli medlem

Sot og varme smelter isen i arktis!


Rune

Anbefalte innlegg

Vi er ikke 4 mrd for mange, problemet er hvordan vi lever. Hadde vi fjernet de 4mrd mest fattige, så hadde vi nok likevel vært en plage for moderjord. Hadde vi fjernet alle europeere og alle amerikanere, så hadde det vært en sunnere jord med 5,5mrd mennesker.

Jeg anbefaler lesning av Mengele Zoo av Gert Nygårdshaug - en glimrende bok - der det bl.a. framkommer synspunkter på dette.

En terrorist fra regnskogene i Sør-Amerika, som fikk familien og landsbyen der han bodde massakrert av hamburgermafiaen, begynner å slakte ned folk assosiert med amerikanske og europeiske firma som er engasjert i ødelegging av kloden.

Forøvrig er jeg nå - etter å ha tvilt litt - overbevist om at Julius=Tom. Synspunktene, furtenheten og formuleringene etterlater ingen tvil. Lokaliseringen til Kristiansand forvirret en smule, men så gikk det plutselig opp for meg at det er jo der de norske apekattene bor. Morsom den, Tom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Synes det værste er at breene smelter og at skogrensen vil stige. Det er ikke rart det er fattige på jorda, vi er 4 milliarder for mange og denne overbefolkningen er vel et langt større problem enn selve klimaendringene. Høres ganske kynisk ut, men å prøve å redde alle i verden kan umulig være bra for balangsen på jorda. Før vaksiner og medesiner var det en mye større balangse mellom mennesket og natur. Nå forsvinner jordens skoger langt raskere enn de klarer å fornye seg. Synes det er mye mer synd på dyrene som må gjennomgå enn det idiotiske mennesket.

4 milliarder for mange ? Ok Alek..... Du først

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min tid kommer før eller siden :shock: Sier ikke at vi skal drepe folk, men det bør gjøres større tiltak for at folk ikke yngler over all forstand. Det er vel 1,7 barn p. familie som gir balanse i folketallet. Hmm.. hvordan ser et 0,7% barn ut?

Europa prøver å dele ut kondomer til afrikanerene, men når mektige folk i f.eks Mosanbik hevder at Kondomer fra Europa er bevisst infisert med hiv og at en vanlig myte i flere afrikanske land er at eneste HIV medesin er å ha seg med en jomfru så blir det helt villt. De får jo en skåkk med unger som med stor sansynlighet vil miste sine foreldre og kanskje selv dø av dette. Resulatat er overbefolkning og masse lidelse. Tross HIV og andre sykdommer stiger folketallet raskt i Afrika, og også her vil nok dette føre til fortrenging av dyrearter og kamp om knappe naturresusjer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tross HIV og andre sykdommer stiger folketallet raskt i Afrika, og også her vil nok dette føre til fortrenging av dyrearter og kamp om knappe naturresusjer.
Folketallet i Afrika har vel aldri vært noen utfordring? Det er vel det kontinentet som det bor folk på som forurenser minst, og der det er mest land pr innbygger (uten at jeg har sjekket min påstand.)

Samtidig vil selvsagt de fattige landene i Afrika bli svært hardt rammet av en global temperaturstigning, men det er vi som er årsaken til de problemene de får. Vi skiter i deres reir, og de har ikke de økonomiske eller menneskelige resursene til å rydde opp eller gjøre mottiltak som vi har.

Asia med India i spissen en utfordring når det gjelder befolkningsutvikling. Et land som Iran f.eks har jo hatt en befolkningseksplosjon. Snittalderen i befolkningen er rundt 25 år.

Kina var forutseende i så henseende med sin ettbarns politikk. Om man kjører den politikken helt ut vil antallet kinesere gå ned ganske kraftig. Så vidt jeg vet ut i fra biologien må man ha minst 2 fra hvert par for å vedlikeholde en art.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Befolkningen i Afrika vil øke, hvor mye gjenstår å se. Det er iallefall lite resussjer til den befolkningen som er på dette ofte tørre kontinentet. Asia er som du sier helt klart verstingen når det gjelder befolkning, og de vil nok få store utfordringer med dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.