Gå til innhold
elgen

Primushjelpetråd

Anbefalte innlegg

Jeg savner forresten også en slags beskyttelse av gjengene til slangekoblingen. Kanskje en slags mutter eller plastkopp. Disse gjengene er jo veldig utsatt for uhell når slangen ikke er koblet til. Får finne på noe selv..

Jeg har funnet en grei løsning her. Elektrikere har en plastpropp de kobler sammen ledninger med, en rød plast med metall inni. Du fjerner innholdet (altså metallet) og skrur plastdelen på slangeenden og skjærer vekk overflødig plast med en kniv. Enkel og billig løsning. Tips: skaff deg gjerne et par stykker. Slike små deler har en irriterende evne til å forsvinne. :cry:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Smart :)

Kalles vrihylser. (eller torix om du leser på navnet på pakken. Ikke engang produsenten har klart å skrive rett navn på pakken....).

Tror de selger de på clas ohlson eller biltema også. De røde er de minste i plast, så er grønn litt større. De som er mindre enn de røde igjen er i en litt sånn hard gummi, og der klarer du også å få ut metallgjengene inni. Kanskje de gule passer enda bedre.. ?

Jeg har nettopp sjekket størrelsen. Den røde hylsa jeg har som gjengebeskytter passer akkurat og lar seg enkelt bare presse på gjengene. Når den skal av vrir jeg bare links og proppen er av. De som ønsker en propp som ikke blir borte kan jo bare lage en snor og feste den i f.eks pumpa eller selve klumpen som gjengene sitter på.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.