Gå til innhold
elgen

Primushjelpetråd

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg har en Optimus 8R som ikke slukker helt når jeg skrur den ned. Den brenner med en liten "stearinlysflamme" selv om rattet er skrudd helt ned. Jeg klarer å slukke den hvis jeg strammer unormalt hardt, men det skal vel ikke være sånn? Jeg har sjekket at rensenåla ikke står for langt ned slik at den hindrer meg i å stenge helt. 

Hvis jeg blåser ut den lille flammen og lar den stå og kjøle seg ned så ser det ut til at den ikke lekker. Men syns det er litt irriterende at den er sånn. Må jeg rett og slett bytte justeringsnåla? Jeg kjøpte denne brukt så jeg vet ikke om den alltid har vært sånn. 

 

Det är lite bensin kvar efter nålventilen och ut till munstycket. Det måste brinna slut. Det tar kanske 10-20 sekunder.

 

Jag köpte ett 8R som hade allvarliga problem med detta. Jag plockade isär det och gjorde rent allt. Nålventilen var tämligen sotig!

Om du gör en sådan renovering så är det viktigt att du montrer ihop det korrekt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har aldri hatt dette problemet på mine Svea 123 så jeg stusset litt på det. Men det kan jo altså se ut som dette er en mer eller mindre normal oppførsel på en 8R og 123R?

Det är nog ganska normal. Jag brukar inte göra något åt det, utan låter det brinna ut bara.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

När det gäller Optimus 123R och 8R och bristen på släckning när man drar ned till noll och man får en liten låga kvar, så tror jag det är bäst att blåsa ut lågan. Jag fick lite problem med 8R idag och jag misstänker att om man låter det brinna ut så kan det bildas sot och kox i nålventilen som man "gasar" med. Om man blåser ut lågan så får man kvar lite benisn istället. Den kletar inte fast någonstans, tvärtom så håller den rent.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.