Gå til innhold
  • Bli medlem

Alkohol over 2000 meter


Andreas N.

Anbefalte innlegg

jeg skriver absolutt ikke for å provosere noen eller si hva som et rett og galt for andre, jeg tenkte bare jeg skulle skrive hva jeg synes. De aller fleste av mine venner har med seg en liten en på innerlomma og jeg driver ikke å kritiserer dem for det. Men for meg blir det ikke rett. :D Jeg vil ikke si at det er galt for noen å drikke øl på fjellet...for det er jo ingen som sier at jeg ikke kan kose meg med solbærsafta mi heller. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Trond Erik skrev:

Du tar helt feil. En kald øl er mye bedre. Eller vent litt, kan dette være helt subjektivt? Ja, selvsagt. Det er derfor helt uinteressant hva DU personlig måtte foretrekke, det vil aldri bli et argument for hva ANDRE skal kunne få.

Hadde du giddet å lære bort sette til sosialistene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Inntil videre får vi nøye oss med cask-strength maltwhisky som gjerne ligger og vipper rundt 60 % slik at man slipper å bære med unødvendig med vann.

Husk å la den vippe på riktig side av 60%, da. Alkohol for konsum over 60% er jo forbudt i Norge og regnes som narkotika. Forøvrig finnes det både god grain-whisky og burbon. Faktisk kan du finne en del god blended whisky også.

Forøvrig støttes forslaget om lommelerke fullt ut. Det eneste jeg savner er et tulipanformet glass som egner seg for tur...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I disse "miljødager" syns jeg det blir feil å begynne å frakte øl til hyttene. Når en nordmann først drikker, så drikker han. Og det vil da si at det trengs MYE ØL. Og da må det fly ekstra turer eller kjøre ekstra turer med Snøscooter.

Noe som bør være unnødvendig.

Men smaken av en kald ØL etter en lang tur, kan nesten ikke slås. Og den smaker kanskje ekstra godt å bære den opp selv?

Noen sier at det smarteste vil være å ta drikke med mye alkohol med seg, slik at du slipper å bære for mye. Så da tar dere med alkohol for å beruse dere? Ikke fordi dere liker smaken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.