Jump to content
IGNORED

Hjelp til å velge riktig verktøy for matlaging på fjellet


Chola
 Share

Recommended Posts

Hei,

jeg har kjørt gass på trangiaen i noen år nå, og i all hovedsak være fornøyd med det. Men uten "forvarmer" på brenneren mister gassen effekt etter rundt 40 minutter (omdanning av væske til gass kjøler ned boksen veldig!!!!) Å steke pannekaker går derfor til max to msk etter min erfaring med mindre du har med to bokser og kan bytte når den første blir for kald.

For å slippe dette problemet har jeg nå kjøpt trangia multifuelbrenner med novatekn. Og den virker utrolig grei! Ikke noe søl er nødvendig og den er enkel og rask å montere/demontere. Men ganske kostbar (1299 på xxl). I minde øyne, absolutt verdt pengene.

Jeg er veldig begeistret for stormkjøkken som stabil og god vindbeskyttelse og har derfor valgt å fortsette å bruke det selv om jeg går vekk fra rødspritbrenneren. Kjeler må man jo ha uansett, så vekten blir egentlig bare vindbeskyttelsen i tillegg ifht andre mindre brennere. Har du prinsesser vil jeg altså anbefale å gå for multifuel og ikke gass, og beholde trangiaen...men litt vekt er det jo...

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy