Gå til innhold
  • Bli medlem

Røyking og salting


Andso89

Anbefalte innlegg

Tenkte å prøve å røyke fisk i aburøyken men ble litt usikker på dette med salting. Bør man skylle bort saltet med vann eller bare la saltet være på når man røyker? Ser for meg å saltet fisken bare noen timer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Kjell Iver endret tittelen til Røyking og salting
Annonse

Varmrøyking av fjellørret i ABUrøyk  blir  veldig  godt  ,  bruker  å  legge  filetene med salt og sitronpepper på i  ca  ca 3-5 timer så  skylle  lett  av  for  så  tørke  med  for å  trekke fuktigheten  vekk. Jeg  bruker Sølvkroken  sin røyker den  er  litt  større og  har 2 brennere. . Strør spon i  bunnen  og  bruker friske topper av einebusker .Legger  aluminiumsfolie under risten for å  samle  opp fettet så  blir  renholdet litt  enklere. Og som  dere  ser så går det  fint  en  filetert 1-2kg "kiwiørret" nedi .

Kiwi_ørret.JPG

Fjellørret.JPG

Endret av Fjellgutt
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.