Gå til innhold
  • Bli medlem

Tips til sokker ønskes.


Diger Jotne

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte opp en hel haug med merino ull sokker på et konkurs salg for noen år siden. Både liners og vanlige mellom vekt sokker. Dem er vel det som kalles tekniske sokker, med lit forsterkninger her og der og med noen tynnere partier osv.

Uansett disse begynner nå å synge på siste verset og når jeg sjekka ny prisen på dem så var det i grunn ikke aktuelt å bruke så mye på et par sokker.
Er det noen som har forslag til steder hvor man kan kjøpe sokker til en fornuftig pris i forhold til kvaliteten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Disse liker jeg best

Bomull: https://barfotsko.no/store/be-lenka-barfotsokker-med-monster-tykke

 

Ellers fra Darn Tough som mange nettbutikker i Norge har og disse https://www.pakaapparel.com/collections/socks

Samtlige over har holde veldig bra. HAr også en del i bambusviskose jeg kjøpte til støtte for idrettslag som har holdt seg utrolig myke. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker stort sett utelukkende Corrymoor-sokker, både til hverdags og tur. Jeg har haugevis av sokker i skapet, men disse er i praksis gått ut av bruk etter at jeg oppdaget Corrymoor (selv om de andre fremdeles er i fin form, de brukes til "nød-sokker" hvis jeg ikke finner Corrymoor-sokkene eller de er til vask alle sammen, jeg har mange så ikke ofte det skjer da). Jeg har siden ikke sett meg tilbake etter andre sokker. Jeg bestiller de direkte fra Corrymoor.

https://corrymoor.com/

Dette er tursokk nr en for meg: https://corrymoor.com/socks/7-explorer

For kjøring av MC der vinden ofte kan blåse opp buksebeina (siden jeg er en cruiser vil beina peke forover) bruker jeg disse som er så lange at de går akkurat over kneskåla på meg, sikkert fine sammen med nikkers for de som bruker det: https://corrymoor.com/socks/10-woodlander-plus-4

Som utrolig slitesterke hverdagssokker (de andre er like slitesterke, men kanskje litt store til bruk på butikken og kontoret, det var disse som fikk meg til å lukte på Corrymoore etter at jeg tilfeldigvis fikk tak i dem i butikken i Tøyen botaniske hage): https://corrymoor.com/socks/5-companion

Og litt lettere hverdagssokker: https://corrymoor.com/socks/34-devon-stripes

Og korte for mer sportslig aktivitet: swift som er tykke og fine og gir fin demping i terreng-løpesko: https://corrymoor.com/socks/2-swift og sprint som egner seg godt for løping med vanlige løpesko: https://corrymoor.com/socks/1-sprint

Ps. jeg har ingen forbindelse til Corrymoor annet enn at jeg har kjøpt en god del sokker der og har gitt dem et par bilder til reklamebruk (uten å få noe tilbake, hverken rabatt, produkter eller penger). Det jeg skriver her er mine meninger basert på mine egne erfaringer.

Endret av Skogens Stønn
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Sverger til Kampen sokker i merinoull fra Safa. Bruker disse både i turskoene og i uniformsstøvlene på jobb. Har prøvd mye annet, men vender stadig tilbake til disse. De er behagelige både i kulde og varme, og holder lenge i vask etter vask. Ikke er de dyre heller, sammenlignet med mye annet av sorten. Damemodellen koster 99,- for paret på Sparkjøp, men jeg tror ikke jeg har sett herremodellen der.

https://www.safa.no/kampen-sokker-2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg går stort sett i svarte tynnsokker (syntet?) som man får kjøpt på alle klesbutikker. Synes det gir mindre fotsvette, og så holder de ikke på fukten men tørker på 5 min. I sekken har jeg med et par halvtynne merinosokker kjøpt på Rema (Pierre Robert?) som jeg har hatt i mange år nå, og som kommer på i camp. De er jeg veldig fornøyd med, og var noe jeg fikk billig. 

Ellers har jeg to par  av disse jaktsokkene fra XXL til vinterturer. Er så tykke at jeg får de ikke oppi mine vanlige sko, men bruker de i vinterstøvlene om jeg skal være statisk i kulde, samt at jeg bruker de når jeg slår leir på vinterturer. De pluss warmpeace sine duntøfler så holder jeg meg god og varm i -10 selv om jeg har føttene på bakken. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.